Nektek is csinált már olyat a mobilotok, hogy egyszerűen kikapcsolt, és csak akkor tudtátok vissza kapcsolni amikor az aksit vissza tettétek?
+ mikor vissza kapcsoltátok megint kikapcsolt. Ez lehet softwer hiba? kb 2 hete van meg a telefon, és most csinálta ezt másodszor. Amikor Asphalt 8-at játszottam rajta akkor szinte egyből meg is halt a telefon amint elkezdtem versenyezni, és most is játék közben. Pedig erős telefon. Bírnia kéne. Szerintetek mi a teendő? Lehet ez csak softwer hiba?
LG G3
Android verzió: 4.4.2
csak azért kérdeztem mert már egy ideje nem jellemző az LG re az illyes fajta probléma,de ha valami kókányolt romot raktál volna fel akkor érthető lett volna egyből.
szerintem is egy szoftver frissítéssel meg fog ez a probléma oldódni.
Szia!
Szeretném megkérdezni,hogy azóta van-e valami fejlemény a telefonnal,mert nekem is LG G3-am van és ugyanezt műveli. :)
Szia.
Nekem már nincs ilyen gondom, mert azóta 2x jött rá frissítés. Hamarosan megkapja az Android L frissítést. Majd neked is megoldódik a problémád. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!