A facebook is fizetosse valik?
#6-nak:
A citromail-el semmi baj, én is citromail-es vagyok.
Az legalább nem kémkedik utánam, és nem futok bele olyan reklámokba, amiknek a témáját gmail-es MAGÁNLEVELEZÉS tartalma alapján adják!
A qrva anyjukat!
"#9 Szerinted hány embernek van szüksége 100GB-os webtárhelyre?"
Csak opcióként írtam! Jóval olcsóbb mint amennyi a citrom lesz. És még ennyi sem akarnak az emberek kifizetni. Minden ingyen vagy olcsóbban kell mindenkinek. Ez nem fog a világ végéig így menni! Régebben egy hatos lapos alátétet is kihozott a gls ingyen, most már (szinte) minden csomagért fizetni kell. Rászoktatták aze mbereket az ingyen futárra aztán most már a 2000 forintos szállítási költségen sem csodálkozunk. Most ugyanez van az email és egyéb fiókokkal.
"Az legalább nem kémkedik utánam, és nem futok bele olyan reklámokba, amiknek a témáját gmail-es MAGÁNLEVELEZÉS tartalma alapján adják!"
A google sem kémkedik utánad, csak leprofiloznak szép magyar szóval megmondva. Ez az ára annak hogy ingyen használhasd a szolgáltatásaikat.
#13-nak:
Pontosan ezért nem használom! XD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!