E-book olvasók?
Sziasztok! Kinek milyen e-book olvasója van? Vagy melyiket ajánlaná? Mennyire könnyű a kezelése? Illetve mennyiben éri meg jobban ez, mint ha könyvet vennék?
Nézegetem mostanában és csábító, de nem tudom mennyire tudom majd élvezni könyv helyet, és hogy pl. letöltött anyagokat is rá tudok rakni?
Válaszokat köszönöm!
'PocketBook Touch Lux 3' van nekem, és imádom. Anno 45-ért vettem, talán most is kb annyiba kerül.
Idén lesz 9-10 éves, semmi hibája nincs, pont ugyanúgy megy mint újkorában, ha viszonylag sokat olvasok rajta világítás nélkül, akkor is több mint egy hétig kibírja az akksi.
A világítást is jól lehet rajta állítani, nem érzem, hogy bántaná a szemem.
Egyedüli "negatívum", hogy hátul a matt bevonat beragacsozódott kb 6 év után, de ez minden matt borításnál elmondható. Egy kis sikálás körömlakk lemosóval és lenn is van, szép fényes lett.
Nagyon könnyű a kezelése is! Bár kevés fps-e van (pl ha a könyvtárban tekersz, akkor nem hiperszuper gyors), de ez pont nem is szempont szerintem egy ebook olvasónál, mert hát csakcsak nem okostelefon, nem ez a célja.
Letöltött könyveket is természetesen rá lehet tenni, azt hiszem 13- vagy 16-féle szövegfájlt és 3-féle képfájlt tud fogadni.
Nem tudom, hogy a többi PocketBook olvasó milyen, de ezt a fajtát én csakis ajánlani tudom, soha nem volt rá panaszom!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!