A facebook is fizetosse valik?
Nekem is van gmail fiokom, de meg sosem hasznaltam. Es nem tudok kijelentkezni, nem latom hol kell ebbol kijelentkezni....
A gmail jo? Erdemes ezt hasznalni?
Es ha kapsz uzenetet, akkor jelzi a telefon?
Én is azt hittem már nem is létezik. Volt freemailes, utána citromailes fiókom is, de mindegyikkel csak a szívás volt. Aztán 2008-ban regisztráltam gmail fiókot és azóta rendben vagyunk.
Igen, jelzi a telefon a gmailes üzeneteket is. Sőt androidon és ájfónon is rendszer szinten tudod használni, a naptárat, a jegyzeteket, google driveot, mindent ami a google fiókhoz tartozik.
Ha nem elég a 15GB tárhely, akkor évi 6490 forintért 100GB-os google 1 csomagra lehet váltani. Nem is értem az embereket....... havi 540 forintot sajnáltok arra hogy legyen egy mindenre is jól használható fiókotok. Ennyiből 2 sör nem jön ki, fél kg kenyér ára. Ezt sajnálod... de a 2000 forintos big macből 3-at beforgatsz nagykólával, nagy krumplival gondolkodás nélkül, meg elszívtok napi 2 doboz 3000 forintos cigit.
Rá kellene lassan szokni hogy semmi sincs ingyen, mindenért illik fizetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!