Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A facebook is fizetosse valik?

A facebook is fizetosse valik?

Figyelt kérdés
Csak abban az esetben kell fizetni, ha a mobilnetet hasznalok, vagy akkor is ha wifirol hasznalom?
2023. febr. 8. 06:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Annyi az egész, hogy ha eddig olyan díjcsomagod volt, amiben a facebookozás nem fogyasztotta az adatkereted, aakkor ez már nem így lesz. Magyarul: ha mobilnettel facebookozol, előbb elfogy a neted, mint eddig.
2023. febr. 8. 06:21
 2/17 A kérdező kommentje:
Ertem, koszi :)
2023. febr. 8. 06:29
 3/17 A kérdező kommentje:
Es azt nem tudod, hogy a citromail hogyan kell fizetni? Akinek citromailje van, kartyarol kell fizeni, vagy a mobilszolgaltatonal?
2023. febr. 8. 06:30
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
A Facebooknak ehhez semmi köze, nem nekik kell fizetni, hanem a mobilszolgáltató ezután nem teheti ingyenessé a hozzáférést EU szabályozás miatt.
2023. febr. 8. 06:47
 5/17 anonim ***** válasza:
A citromaillel kapcsolatban fogalmam sincs, gmailt használok régóta.
2023. febr. 8. 07:30
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg ilyen sokan használják a Citromailt? Hétfő óta legalább ez a 6. megemlítése a Citromailnek. Azt hittem már mindenki elfelejtette azt a levelező szolgáltatást, mint egy rossz álmot, és mindenki továbblépett.
2023. febr. 8. 07:37
 7/17 A kérdező kommentje:

Nekem is van gmail fiokom, de meg sosem hasznaltam. Es nem tudok kijelentkezni, nem latom hol kell ebbol kijelentkezni....

A gmail jo? Erdemes ezt hasznalni?

Es ha kapsz uzenetet, akkor jelzi a telefon?

2023. febr. 8. 07:47
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
#7 Ha Androidos telód van, akkor eleve kell egy gmail-os cím, én a hivatalos dolgaimhoz ezt használom mióta az UPC-s megszűnt, és igen a telefon jelez is ha jön rá levél, mert alapban úgy lesz beállítva, hogy ezeket a leveleket mindig letölti a szeverről.
2023. febr. 8. 09:11
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt hittem már nem is létezik. Volt freemailes, utána citromailes fiókom is, de mindegyikkel csak a szívás volt. Aztán 2008-ban regisztráltam gmail fiókot és azóta rendben vagyunk.

Igen, jelzi a telefon a gmailes üzeneteket is. Sőt androidon és ájfónon is rendszer szinten tudod használni, a naptárat, a jegyzeteket, google driveot, mindent ami a google fiókhoz tartozik.

Ha nem elég a 15GB tárhely, akkor évi 6490 forintért 100GB-os google 1 csomagra lehet váltani. Nem is értem az embereket....... havi 540 forintot sajnáltok arra hogy legyen egy mindenre is jól használható fiókotok. Ennyiből 2 sör nem jön ki, fél kg kenyér ára. Ezt sajnálod... de a 2000 forintos big macből 3-at beforgatsz nagykólával, nagy krumplival gondolkodás nélkül, meg elszívtok napi 2 doboz 3000 forintos cigit.

Rá kellene lassan szokni hogy semmi sincs ingyen, mindenért illik fizetni.

2023. febr. 8. 09:17
 10/17 anonim ***** válasza:
51%
#9 Szerinted hány embernek van szüksége 100GB-os webtárhelyre? Mert szerintem nagyon kevésnek, és ha nem kellene az androidos telókhoz, akkor még annyian se használnák a gmail-t mint most. Szóval nem kellene pálcát törni az emberek felett, mert miért nem fizetnek elő?!
2023. febr. 8. 10:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!