Biztonsági kamerához milyen alternatív áramforrást használtok áramszünet esetére?
Ilyen a biztonsági kamerarendszerem:
Ukrajnában napi 4-5, néha 10 órán át is áramszünet van naponta többször is, ilyen esetekre keresek valamilyen megoldást.
Sajnos anyagilag nem vagyok eleresztve, valamilyen olcsó megoldást keresek, addig míg Magyarországon vagyok otthon nehogy kirámolják a házat.
szinuszos inverter
nem tisztán szinuszos inveret
szünetmentes táp
otthon a Zsigába van egy 3 éves Westa 50 vagy 60Ah aksi amit fel tudnék használni
Te milyet használsz, esetemben mi lehet a jó megoldás?
köszi.
Ellentmondanék a #10-esnek, amíg csak mozgásérzékelős reflektorom volt, mindent elvittek az udvaromról amit kint felejtettem. Ha külföldön voltam, ha otthon voltam. Nem egyszer láttam is a szaladó alakokat, ha kinéztem, hogy miért világít odakint a reflektor. Jó beruházás volt a felhőbe mentő kamerarendszer, mert azóta minden megvan, sosem vittek el semmit, mióta kamerázom a ház környékét minden oldalról.
Egy SOHO SH300I 300VA inverterem van hozzá, külső akkumulátorokkal bővíthető típus.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!