Biztonsági kamerához milyen alternatív áramforrást használtok áramszünet esetére?
Ilyen a biztonsági kamerarendszerem:
Ukrajnában napi 4-5, néha 10 órán át is áramszünet van naponta többször is, ilyen esetekre keresek valamilyen megoldást.
Sajnos anyagilag nem vagyok eleresztve, valamilyen olcsó megoldást keresek, addig míg Magyarországon vagyok otthon nehogy kirámolják a házat.
szinuszos inverter
nem tisztán szinuszos inveret
szünetmentes táp
otthon a Zsigába van egy 3 éves Westa 50 vagy 60Ah aksi amit fel tudnék használni
Te milyet használsz, esetemben mi lehet a jó megoldás?
köszi.
Egy napot talán. Ez függ attól hogy mennyi a rendszer aktuális fogyasztása, sötétben még az infrák rákapcsolnak pluszban.
Kérj kölcsön egydugalj fogyasztásmérőt megmérni.
" A monitor viszont valószínűleg nem 12 voltos,"
A kikapcsolt monitorral nem kell számolni.
Viszont a net kapcsolat áramszünet esetén szintén probléma, ha távolról szeretné felügyelni.
nincsen hozzákapcsolva monitor, áramszünet esetén net sincs. Az is jó, ha utólag meg tudom nézni, hogy mi történt távoli eléréssel.
Éjszaka az is elrettentő lenne, ha világít kameránként a 4 piros led lámpa.
"Éjszaka az is elrettentő lenne, ha világít kameránként a 4 piros led lámpa."
Annyira elrettentő,hogy amint lehet bemennek mert ugyan mi lehet bent amire ennyire kejj vigyázni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!