Szellemek vagy van ra valami elektronikus hiba magyarazat?
Lehet hogy az a gép is allergiás arra ha valaki ékezetek nélkül ír.
2 év alatt egy ilyan hiba pedig nem ok arra, hogy bármiféle baromságot belegondoljatok a dologba. Valószinüleg volt egy pillanatnyi áramszünet amit ti nem is érzékeltetek, de ezt a gépet újraindította. Nem kell jelentőséget tulajdonítani neki, főleg nem ilyent, hogy a 60 éve halott üknagypapa jött vissza gombokat nyomogatni...
A pocokot pedig etessétek rendszeresen és cseréljétek az almot!
"Szerintem a nedvesseg kizarhato"
Én nem arról beszélek hogy beázott, víz ömlött rá, hanem arról hogy a hideg fal mellett van és a párás levegő csapódott ki.
Én nem zárnám ki ezt a lehetőséget ahogy azt sem amit mások írtak (rövid áramszünet, hálózati tranziens, rádiózavar).
Mindegyik bizonyíthatóan okozott már váratlan/hibás működést különböző elektronikai készülékekben.
A lehetőségek közül kizárnám viszont azt hogy szellemek nyomkodják a dallamválasztó gombot. Ennek látom a legkisebb valószínűségét, nem tudok olyan bizonyítható esetről amit szellemek okoztak.
Az elektronikában rengeteg időszakos hiba létezik, amit különféle átvezetések, anyaghibák, kontakthibák, oxidációk stb. idéznek elő.
Ebben nincs semmi különös. Csak egy szakember ilyenkor nem találgat, szétszedi, megvizsgálja. Nyilván én is a vevőegységre gondolok. Lehet ilyen baja. Megbolygattad, megszűnt, végleg vagy átmenetileg, ilyen is van.
Jelentsétek ti is, mehet az ezptériába. Ott vevők az ilyenekre.
Üdnagypapát innen is üdvötlöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!