Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Van különbség a játékszintetiz...

Van különbség a játékszintetizátor és nem játék között?

Figyelt kérdés

Mármint hangzásban vagy bármiben?

Játék szintetizátor: [link]

2022. nov. 30. 11:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen hülyeségeknek nincs értelme. Nektar SE61 midi controller 40k körül van. Crackelsz hozzá egy daw-ot (fl studio, ableton stb.) Meg jó minőségű vst-ket aztán nem kell aggódni a szar hangzás miatt.
2022. nov. 30. 14:45
 12/18 A kérdező kommentje:
Rendben. Akkor ezek kilőve. :) Használtan megéri-e venni?
2022. nov. 30. 15:06
 13/18 Morzsi007 ***** válasza:
Használtan megéri venni. Jóval az új ár alatt kaphatóak. Ha neked kell és zongoráztál, akkor elsősorban, digitális zongora, nem pedig szintetizátorra lenne szükséged. Csak azok még használtan sem túl olcsók. Viszont ott a billentyű méret és lenyomása inkább hasonlít egy igazi zongorájéhoz, a szintetizátoron teljesen más játszani mégha van is rajta zongora hang. Én tavaly használtan adtam el egy digitális zongorát 110E körül, talán még kicsit olcsóbban is hozzájutni hasonlókhoz, de amit belinkeltél, azt felejtsd el inkább.
2022. nov. 30. 16:00
 14/18 NTBS ***** válasza:
Igen, jelentős különbségek vannak.
2022. nov. 30. 16:15
 15/18 Szirty ***** válasza:
Van.
2022. nov. 30. 17:05
 16/18 anonim ***** válasza:

A linkelt eszköz semmire és senkinek nem való. Ha érdekel, kifejtem magánban, ha megkeresel.

Mivel nincs pénz lóvéra, nem javaslom, hog yszintetizátort vegyél, aminek még valamiféle erősítésre is szüksége van, ami kerülhet annyiba-kábé minima-mint maga a keyboard. Merthog ynem szintetizátorról, hanem keyboardról beszélünk.

Legyen normál, 61 szinti billentyűs, ami 5 oktáv. Automata kíséretes, ami minden esetben tartalmazza a megszólaláshoz szükséges hangszórókat, erősítést is. nem tanácsolom a fent emlegetett midi billentyáket, mert akkor ott vagy, hogy megint szükséges hozzá egy csomó cucc, ami pénz, nem is kevés.

A linkelt eszköz értékén nem tudsz semmit venni, de ne keseredj el. 50-60k körül már sikerülhet valamit levadászni. Ha találsz valamit és megtetszik, nézz rá YT-on és kérdezd meg újra a közösséget is. Én Yamaha, Roland márkákat javasolnám, vad esetben Casio, ami utóbbi az árával tud elcsábítani. GS-en van egy Roland EM-50 eladó, ami jó cucc, csak nem ér annyit. De az sem húszezer Ft, sajnos. Használt hangszernél nagyon meg kell nézni, hogy minden funkció, billentyűzet működik e, mert a javíttatás nem éri meg és akkor az utazgatásról, időről még nem is beszéltünk.

Sajnos az újonnan megvásárolható eszközök százezer körül kezdődnek, de a jó hír, hogy ennyiért a fent írt odafigyeléssel vehetsz jó állapotú használtat.

2022. dec. 2. 08:41
 17/18 anonim ***** válasza:
Olvas, tanul: [link]
2022. dec. 2. 08:45
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha van szallítasra alkalmas eszközötök, akkor inkább keress egy ingyen elvihető pianinót.
2022. dec. 9. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!