Mi a különbség a halogén jellegű izzó és a Sima izzó között?
Figyelt kérdés
Tudom hogy egyik se LED, de motornak akarom majd. Találtam sima égőt Osram égő, de találtam halogén izzót is. Melyik bírja tovább?2022. okt. 4. 14:25
1/11 anonim válasza:
A halogén annyiban más, hogy a szál magasabb hőmérsékletre fűthető, így nagyobb fényáramot ad ugyanakkora fogyasztás mellett. A búrában olyan gáztöltet van, ami megakadályozza a forró szál felületéről a fém kipárolgást és oxidációt.
2/11 A kérdező kommentje:
Értem és még egy kérdés. Melyik bírja tovább?
2022. okt. 4. 15:05
3/11 anonim válasza:
A halogének alapból sérülékenyebbek, de gyártmány függő.
4/11 anonim válasza:
Motornak? Vagy inkább motorra? Eleve csak olyant tudsz betenni amilyen volt benne, motoron meg az a szívás,hogy a rázkódás szakítja le a szálat, ilyen szempontból nincs különbség a kétfajta izzó közt.
5/11 A kérdező kommentje:
Motor lámpájába. Akkor a kettő közül a halogént választom majd.
2022. okt. 4. 15:58
6/11 anonim válasza:
Megpróbálhatod, csak nembiztos,hogy eggyezik a foglalatuk.
7/11 A kérdező kommentje:
De egyezik mert típus alapján kerestem. És van ebből halogén is
2022. okt. 4. 17:55
8/11 anonim válasza:
Gyakorlatilag időtlen idők óta már minden fényszóróizzó halogén, simát venni nem is nagyon lehet. Csak a halogénnel is játszanak a gyártók: vagy hosszú
élettartamú, csak akkor nem sokat látni vele, vagy emelt színhőmérsékletű és fényerejű, de akkor egy-kétszáz óra az élettartama.
9/11 A kérdező kommentje:
Az ami benne volt az nem halogén
2022. okt. 4. 23:38
10/11 anonim válasza:
Milyen foglalatú izzóról van szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!