Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Van különbség a játékszintetiz...

Van különbség a játékszintetizátor és nem játék között?

Figyelt kérdés

Mármint hangzásban vagy bármiben?

Játék szintetizátor: [link]

2022. nov. 30. 11:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%
Hát, esküvőre ne ezzel menj zenélni.
2022. nov. 30. 11:38
 2/18 Morzsi007 ***** válasza:
90%

Hát van. Ha csak egy gyereknek lenne ajándékba, de azt sem biztos, hogy érdekli a zene, zenélés, akkor többet nem érdemes rá költeni. Ha viszont jobban benne van a témában, akkor egy kicsit komolyabbat kellene választani. Ha tanul zongorázni, ez megint csak nem megfelelő választás.

A nem játék szintetizátorok ára a csillagos ég, szóval van különbség.

2022. nov. 30. 11:57
 3/18 Morzsi007 ***** válasza:
81%
Ott kezdődik, hogy a billentyű méret is kisebb egy játékszintetizátor esetében, meg minden.
2022. nov. 30. 11:58
 4/18 anonim ***** válasza:
80%
Milyen kérdés amúgy ez? Nyílván egy 25 ezer forintos játékszinti sosem lesz egy másfél millás Juno szintjén pl :D
2022. nov. 30. 12:00
 5/18 anonim ***** válasza:
67%
Egy értelmesebb szinti mondjuk a korg minilogue xd-nél kezdődik, ami itthon 200k körül kapható. Az már egy profi(hangzásban, kialakításban) szintetizátor.
2022. nov. 30. 12:02
 6/18 elistvan ***** válasza:
55%
Persze, hogy van. Anyaghasználat, gagyi minőségű hangszínek. Ha gyereknek kell és kezdő cucc és tényleg valami mnőségibb akkor Yamaha PSS-F30 a minumum. Strapabíró, jó hangszinek meg usb-ről is vagy 4db ceruza elemről.
2022. nov. 30. 12:41
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Először is gondolom, digitális szintetizátorra gondolsz.

Ami a magasabb árral járhat:

- jobb minőségű, élethűbb hang, persze nagyobb repertoár

- nagyobb számú polifónia, vagyis több hangot tudsz egyszerre megszólaltatni

- jobb billentyű mechanika, pl. olyan érzet, mintha igazi zongorán játszanál

- egyéb funkciók (pl. hangfelvétel)

2022. nov. 30. 12:43
 8/18 A kérdező kommentje:
Nekem kéne 18éves vagyok. Régen egy kicsit tanulgattam zongorázni és szeretnék vásárolni vagy kérni karácsonyra. De mivel nincs egy vagyonunk ezért nem nézhetek nagyon drágát.
2022. nov. 30. 14:27
 9/18 anonim ***** válasza:

Akkor az a minimum, hogy normál méretű billentyűi legyenek, hiszen a megkopott zongoratudásodat kamatoztatnád egy kicsit.

Aztán eldönteni, mennyit is költenétek rá. A "nagyod drága" eléggé relatív.

2022. nov. 30. 14:29
 10/18 A kérdező kommentje:
4-es. Gondoltam hogy nem lesz egy 25ezer forintos olyan mint egy félmilliós, de nem is erre voltam kiváncsi, ha egy 25ezer forintosat akarok venni akkor lehetne következtetni hogy nem profi vagyok, tehát kezdőszintűt keresek :D
2022. nov. 30. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!