Vannak olyan airtag / smart taghez hasonló elvesztés elleni kulcstartók, amik jók egyéb androidos telefonokhoz is?
Vannak telefongyártótól független GPS nyomkövetők, de nagyobbak mint az aitag/smarttag, sokkal rövidebb az akkuidő, és kell nekik rálátás a műholdakra.
De ha van egy régi, használaton kívüli okostelód, akkor azon is bekapcsolhatod a lokáció negosztását saját magad (másik google accountod felé), és használhatod nyomkövetőnek.
Az Airtag szerintem nem GPS-szel működik hanem sima titkosított Bluetooth frekvencián. Ezért tud ilyen kicsi lenni. Egyébként nem az Apple találta fel a dolgot már régóta vannak hasonlók, pl. a Chipolo.
Én csak azt látom benne újdonságnak, hogy más készülékeket is igénybe tud venni.
Persze ha a Duna parton hagytam el a cuccom, akkor ugyanúgy fújhatom a Tag-gel együtt, az nem fog GPS jelet adni.
Ha aktív GPS nyomkövetést szeretnél, az már teljesen más tészta árban, méretben, mindenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!