Eltűntek a képeim a gépről mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy félévvel ezelőtt elromlott a gépem, de sikerült az adatokat megkaparintani, és az új gépre átrakni. Azonban most, hogy ránéztem a képeim 80% eltűnt ( a maradék 20% párhónapja lett a telefonomról rátéve azok teljes egészében megvannak) az összes videóval egyetemben. Keresést indítottam, a régi winchester-t ellenőriztem, sőt még a lomtárat is. De semmi... Mit tegyek, hogyan szerezhetném vissza a képeket és a videókat?2019. júl. 27. 15:52
2/4 anonim válasza:
Az eredeti hattertarat oda kell adni adatmentő cégnek. És lehetőleg nem ki- bekapcsolgatni.
Sose arról folyik a visszaállítás, hanem egy bitpontos másolatról.
3/4 anonim válasza:
Mi tegyél?? Okulj. fél éve majdnem elvesztek az adataid és abból sem tanultál...
4/4 anonim válasza:
alap hogy min 2 tárolón kell őrizni a képeket, én a laptopon + külső vinyón és dvd-n is lemásolom. Egy ismim mindent 1pc-n tartott, elveszett az összes képe. A Recuva tényleg jó, de nem minden6ó. A profi adatvisszaállitás csillagászati árban van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!