SD-kártya katasztrófa? SOS
Ma a semmiből értesítési sávban kiírta a telefonom, hogy sérült az SD-kártya, cseréljem ki. Újraindítottam, majd kérte az SD-kártya jelszavát. Konkrétan először hallottam magáról a fogalomról, azt sem tudtam, hogy létezik ilyen. Így hát persze nem is tudtam a kártya jelszavát. Az adataim eltűntek. Kártyaolvasóval 2 számítógép közül egyik sem reagál rá, mintha be sem dugtam volna semmit. Telefonról USB-vel összekötve is csak a belső tárhelyet tünteti fel.
Nagyon kérlek titeket, segítsetek, mert borzasztó fontos emlékeim voltak rajta.
Ez az SD-kártya jelszó kérős rész is jó lenne, ha megoldódna, de arra is szívesen várok tippeket, hogy gépen hogyan ismertessem fel.
Sajnos szerintem buktad a dolgot.
Ez van, van amikor egy kütyü tönkremegy, és akkor kuka, és ami rajta volt annak is annyi.
Venned kell újat, ez van sajna.
Én szívesen segítek: legközelebb a nagyon fontos emlékeidet ne egyetlen készüléken tárold, ami elromolhat, ellopódhat, elveszhet.
A nagyon fontos emlékeket - és egyebeket, amiknek az elvesztése fájhat - tessék legalább két, de inkább három helyen tárolni.
Segítettem?
Elmondom mi van.
Néha kell biztonsági mentés, ennyi a dolog nyitja.
Szal 1 vagy 2 havonta mentsd le az SD kártyát notebook-ra, vagy külső HDD-re.
Ennyi a történet.
Most azt mondanám lehet hibás a kártya.
Figyelj, van 5000 márka, 5000 gyártó, nagy név is készíthet selejt kártyát.
Amúgy az nem ok. hogy csak úgy eltűnik file, anélkül hogy te törölnéd.
Ők is csak ezt fogják mondani.
Ha nagyon-nagyon-nagyon fontos dolgok voltak rajta, vannak olyan cégek, akik talán meg tudják menteni, de olyan összegért, hogy nem csak a te gatyád megy rá, de hét generáción át az egész családé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!