SD-kártya katasztrófa? SOS
Ma a semmiből értesítési sávban kiírta a telefonom, hogy sérült az SD-kártya, cseréljem ki. Újraindítottam, majd kérte az SD-kártya jelszavát. Konkrétan először hallottam magáról a fogalomról, azt sem tudtam, hogy létezik ilyen. Így hát persze nem is tudtam a kártya jelszavát. Az adataim eltűntek. Kártyaolvasóval 2 számítógép közül egyik sem reagál rá, mintha be sem dugtam volna semmit. Telefonról USB-vel összekötve is csak a belső tárhelyet tünteti fel.
Nagyon kérlek titeket, segítsetek, mert borzasztó fontos emlékeim voltak rajta.
Ez az SD-kártya jelszó kérős rész is jó lenne, ha megoldódna, de arra is szívesen várok tippeket, hogy gépen hogyan ismertessem fel.
Ezért nem szeretem bekapcsolni a telefonokon az ilyen titkosítási dolgokat, mert az csak magam ellen dolgozik.
Nyilván ha ez a titkosítás nem lenne bekapcsolva még lenne esély adatmentésre, de azzal együtt nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!