Hogy lehetne ezt orvosolni fájlok elvesztése nélkül?
Figyelt kérdés
A számítógépem random hibába ütközött. Kék képernyő, és hibaüzenet utánna meg kikapcsolt. Meg próbáltam visszakapcsolni, de folyamatosan a windows "felkészülés az automatikus javításra" címszó alatt dolgozik 10mp-et aztán belép egy újabb kék képernyőbe, ahol választhatok, hogy hibaelhárítok, kikapcsolom-e a pcm, vagy visszatérek a windows rendszerbe. Hibaelhárítás minden lehetőségét próbáltam. Ha visszatérek a windows rendszerbe újra kezdődik ez az egész kör. Ugyanis újra indítja a gépet. Próbáltam csökkentett módot, ramok ki be rakását.2018. febr. 28. 20:40
1/3 anonim válasza:
Indíts egy live Linuxot, mentsd ki ami kell ,aztán telepítsd újra. Így, hoyg a hibaüzenetet se jegyezted meg nem lehet rá mást mondani, de amúgy lehet hardverhiba is, akkor meg az újratelepítés meg se oldja a gondot.
2/3 anonim válasza:
1. Vedd ki a winchestert, tűzd fel egy másik gépre, ments le minden adatot.
2. Nyomd be a vinyót eby hordozható házba, USB-n tűzd egy másik gépre, mentsg le az adatokat.
3. Szerezz egy akár kicsi, régi vinyót, telepítsd fel a windowst, ha megvan és megy tűzd fel másodiknak a mentendőt és szedd le az adatokat.
3/3 anonim válasza:
Egy ideje nekem is ezt csinálja, ha rádugok egy IDE HDD-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!