Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Szeretnék kérdezni személyautó...

Szeretnék kérdezni személyautóra vennék ledes ködlámpát de 240 wattos fogyasztása?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdés hogy munkába járásnál (edősáv) nincs forgalom kadmiumsárga ledes ködlámpát vennék de nem találok kissebbet csak 240 wattosat abbol 2 tennék fel értelem szerüen az akkor 40 Amper lenne ?

2022. okt. 31. 20:16
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Megtaláltam linkjét ezért írtam hogy 240 Watt és szerintem is sántit :

[link]

2022. nov. 17. 21:20
 12/12 anonim ***** válasza:

Ez egy ordas nagy kamu. Főleg ennyiért. Ez sosem volt 240 wattos, max. kb. 20W.

Ha tényleg látni akarsz, akkor feldobsz rá két ilyet (ennek a valós teljesítménynek ennyi az ára):

[link]

Kettő darabot kell feltenni, és úgy már teljesen legális, ha a távolsági fényszóróval együtt működik. A fényereje 4000 lumen darabja, azt a 8000 lument biztos meglátja a szarvas, őz. De te is igen messzire fogsz vele látni.

Ha sok az ára, lépj vissza a kategóriába, a feléért is találsz ECE engedélyes ledbart, tisztességes fényerővel.

2022. nov. 17. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!