Tablettett vennék de melyiket?
linkelhetted volna mirol van szo es mennyiert
3GB ram es 32GB tarolo (amibol valoszinu 16GB hasznalhato jo esetben
semmi manapsag
procija nem tudom mennyire jo
de mint irtam lehet nem is azt nezted ki amit en talaltam
pl. Ez turheto, eleg jo Tablet
egyeb lenovok MediaTek procisok, ami legfeljebb fogyasztasban lehet elony ha eppen az egyaltalan...
mire haszbalodnaz is kerdes
kell e gyari hozzajaro dokkolo
Joga k azok ilyenek...
de venni is tudsz ilyent
100 ezerért kapsz egy ipari hulladékot. 135 ezerért meg kapnál egy tisztességes tabletet (iPad 32GB WiFi), amelyet 5+ évig egészséggel használnál.
Én szóltam.
Inkább itt vedd meg 85e Ft-ért.
Miért lenne ipari hulladék? LTE pl. van az alap iPad-ban? A proci lehet egyedül jobb, esetleg az iOS, nem próbáltam.
samut mar most is vehetnel, a csak wifi s hasonlo arban megy mint amit neztel
amugy en nem annyira ertem a kutyusoket
Vagyis hogy miert van szukseg mobil + pc/laptop on kivul barmi masra amiket ezek ugyis betoltenek (appletol is meg barmi mastol is)
nekem annyira egyszerubbnek tunik hogy egyetlen eszkoz legyen multifunkcionalis mint az hogy rengeteg eszkoz legyen
lenyegeben "esetunkben" azonos funkciokkal legfeljebb valamire "kihegyzve" vagy inkabb lebutitva
nem azt mondom termeszetesen ha laptop/pc nem kell akkor mobil + tablet is egy jo alternativa foleg amiben gondolkodsz hogy netbooka alakithato legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!