Van egy amerikai csatlakozós elektromos szúnyogriasztóm. Nem szeretném kidobni, vennék rá átalakítót, de nem tudom milyen kell. 110 V-ról megy. Létezik ilyen?
Amit linkentél nem jó. Olyat keress, amelyik az amerikai csatlakozót átalakítja európaira, a 230 V-ot 110 V-ra, és a teljesítménye legalább 6 W.
Egy ilyet találtam:
Ez ugyan 45 W-ot képes leadni, de a nagyobb teljesítmény nem gond, legfeljebb nem lesz teljesen kihasználva. Nálunk a frekvencia 50 Hz, Amerikában 60 Hz, de valószínűleg egy szúnyogriasztónál ez nem okoz problémát.
4-es vagyok
Elnézést most látom rosszul írtam:
„Olyat keress, amelyik az amerikai csatlakozót átalakítja európaira”
Éppen fordítva: Olyat keress, amelyik az európai csatlakozót átalakítja amerikaira.
Ehhez nem kell más nézd meg a képet. Az egyik felén van az európai csatlakozó, ezt csatlakoztatod a konnektorba, a másik felén az amerikai, ebbe csatlakoztatod a szúnyogriasztót. A dobozban pedig benne van a 230 / 110 V-os átalakító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!