Villanszerelőm a biztosíték dobozból a világítás biztosítékra kötött egy konnektort, amibe egy led csík lesz bekötve és a szolgáltató által hozott modem lesz bedugva. Helyes ez, hogy a világításra van kötve?
Figyelt kérdés
Az igaz, hogy ezek elvileg nem fogyasztanak sokat, de...vagy így maradhat?
Ha nem is helyes de maradhat így?
Amúgy ezt a villanyszerelőt elküldtem a francba, nem dolgoztatok vele többet
2022. okt. 12. 14:55
21/25 A kérdező kommentje:
Nehogy te magyarázd meg, hogy én mit kértem. Már leírtam, próbáld értelmezni. Víz közelében szabálytalan konnektort szerelni. Olvass utána, vagy kérdezz szakembert, azután okoskodj itt. "Eleve ott volt konnektor" Francokat. Elmondtam, hogy pult fölé kértem kettőt, tett egyet a mosogató fölé. Próbálj már értelmezni!
2022. okt. 13. 17:55
22/25 anonim válasza:
"Víz közelében szabálytalan konnektort szerelni."
Tehát most már nem az a baj, hogy a világítási áramkörön van, hanem az, hogy víz közelében van?
Te a szakik álma vagy! A rémálma! :D
23/25 anonim válasza:
#21 Ha jobban tudod, akkor miért is kértél fel villanyszerelőt? Miért nem csináltad meg te magad? Ja, tudom, mert egy kontár vagy, aki jobban tud mindent.
De csak egy kérdésre válaszolj akkor, ha ennyire jól tudod: Ha nem lehet konnektort szerelni víz közelébe, akkor 1) melyik szabvány írja ezt elő, 2) ezek szerint fürdőszobába nem lehet konnektort elhelyezni?
24/25 A kérdező kommentje:
Te tényleg lökött vagy. Sorolom milyen hibát csinált, mert te szerinted minden így jó ahogy ő csinálta. Ha nem akkor biztos én kértem oda konnektort ahol nem is tudom használni.....ha nem írsz normális dolgokat akkor ne locsogj hülyeségeket.
2022. okt. 13. 18:23
25/25 anonim válasza:
Mert mi más miatt rakta volna oda? Ha nem te kérted oda vagy nem ott volt a már kialakított kábelcsatorna? Ahelyett, hogy elmagyaráznád, inkább lehülyézed a másikat, mert logikusan próbálja átgondolni a helyzetet. Arról nem is beszélve, hogy szakmai ostobaságokat adsz elő, majd amikor rákérdeznek, hogy mi alapján állítod ezeket, akkor tereled a szót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!