Milyen jo vpn szolgáltatót ismertek? Ajánlanátok valamelyiket? Nem gond, ha havidíjas!
CyberGhostot használok.
Én szeretem, könnyű használni, rengeteg szervert elérsz vele (asszem olyan 7-8 ezer), gyors.
Én a Mullvad-ot próbálnám ki, bár ez sem annyira olcsó.
Fórumok szűrik, mert sok a troll, szabályszegő, streamingszolgáltatások kevésbé. Discord sem szűri, legfeljebb az olyan IP-tartományokat, amiket botspamre, visszaélésekre használnak.
Érdemes olyan szolgáltatót választani, aki sok szerverrel rendelkezik.
Van elég sok szolgáltató, írok néhányat, amiket próbáltam.
[link] - náluk van örökös csomag is, amire most 50% kedvezmény van, ennyiért szerintem megéri. Én is használom ezt, az örökös csomagot, és elégedett vagyok vele. A legtöbb országban vannak szervereik, Magyarországon is. Egy hetes ingyenes próbaverzió van, ezt érdemes rendelés előtt kipróbálni.
[link] - ha havonta fizetnél VPN-ért, a Build A Plan csomagban havi 3 dollárért van VPN. Úgy működik, hogy 1 dollár minden ország, plusz 1 dollárért kérhető korlátlan adatforgalom, de minimum 3 dollár értékben kell rendelned. Van ingyenes VPN is, ami havi 10 Gb adatforgalmat ad (ez alap dolgokra, inkább böngészésre elég, de ha streaming szolgáltatáshoz kell, a 10 Gb nagyon kevés).
[link] - ez Magyar VPN szolgáltató, több Magyar szerverrel. Van ingyenes szolgáltatásuk, ami havi 3 Gb adatforgalmat ad, meg prémium is, ami elég korrekt árban van (olcsóbb, mint a legtöbb külföldi VPN).
[link] - ez az egyetlen megbízható VPN szolgáltatás, ami az ingyenes csomagban is korlátlan adatforgalmat ad. Az ingyenes csomaggal három ország szervereihez csatlakozhatsz, Hollandia (hozzánk ez van a legközelebb), USA és Japán. A sebessége közepes, viszont ez is bőven elegendő akár FullHD videók nézésére, a korlátlan adatforgalom miatt pedig erre tényleg alkalmas. A prémium szolgáltatásuk drágább, mint a fentieké, cserébe nagyobb sebességet és magas adatbiztonságot adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!