Milyen szolgáltatókhoz érdemes elmennem szerződést kötni, ha az igényem az internet használat - és akár egy hagyományos mobiltelefon? (Életem első okos telefonja sajnos most romlott el.)
Annyit tudok, hogy a Telekom ajánlataival szinte sosem voltam elégedett. (Túl magas a havi tarifájuk.)
Próbálok megbízni az eredetileg Telenor néven működő multicégben, amely a közelmúltban a Yettel nevet kezdte viselni. Vodafonról nincs közvetlen információm. Vannak újabb szolgáltatók?
A televízió már egyáltalán nem működik és nem hinném, hogy annyira sok műsor között valaha is lenne időm válogatni. Az internet keresőmotorjai legalább célirányosan böngészhető találatokat adnak ki.
Engem a havidíj kifizetésének a korlátja köt egyelőre - jövő év február 25.-ig. (Lehetőleg 16.000 ft-nál NE LEGYEN SEMMIKÉPPEN TÖBB!) Megköszönnék minden ötletet...
Az eredetileg Telenor néven működő cég, eredetileg Pannon gsm néven működő cég volt.
16 ezres havidíjjal már bőven ki lehet hozni mobilt.Legegyszerűbb ha elmész a vodafoneba és segít az ügyintéző.
Havidíj? Akkor már van egy előfizetésed?
Mert a készülék részlet az nem havidíj.
Ha nincs pénzed, vegyél egy ilyet, aztán később meglátod hogy több lesz a pénzed vagy kevesebb. Én a saját anyagi helyzetemet tekintve azt látom, hogy súlyos időknek nézünk elébe.
Van a digi mobil, de sajnos nagyon gyér a lefedettségük.
Viszont cserébe retek olcsó. Tehát ha nálad van lefedettség, akkor érdemes lehet egy digi 30GB internetet tartalmazó csomagot venni (ha ez elég, márpedig mobilon netezgetésre, youtube videózgatásra bőven elég)
mellé pedig egy akármilyen ~3600 ft-os feltöltőkártyát a nagy szolgáltatóktól (telekom, yettel, vodafone), akiknek van nagy lefedettségük, tehát el tudnának érni, te is tudsz hívni, ahol nincs digi.
Tehát ez esetben mindenképp dual sim-es készüléket kell vásárolnod
Nagy spzolgáltatók ajánlataival én sem értek egyett. Javaslom megtekinteni az ún. flotta szolgáltatókat. Ezek a cégek partnerségben állnak a nagy szolgáltatókkal, és olyan csomagokat árulnak, amiket eredetileg nem értékesítenek a nagyok. Árban sokszor jobban jársz így, főleg ha valamilyen teljes korlátlanságot nyújtó csomag érdekel, pl teljes korlátlan internetes, vagy teljesen korlátlan hívás, vagy mindkettő.
Ha viszont a készüléket is a szolgáltatótól szeretnéd vásárolni, akkor tényleg az a legegyszerűbb, ha bemész hozzájuk ügyfélpontokra. Előtte érdemes azért a telefont kiválasztani, helyszínen megtapogatni (sok helyen ki vannak állítva, nem csak a telefonosoknál, euronics, mediamarkt,..)
Készülék kiválasztásához ezt a fórumot javaslom:
(Az összefoglalót kérem elolvasni hozzászólás előtt)
Én magam pedig nem a szolgáltatótól szoktam telefont venni. Én jobban jövök ki ha boltból veszem (árukereső). Több bolt kínál részletfizetési lehetőséget, előfordul, hogy 0% thm-mel. Érdemes lehet átgondolni, mert egy motorola (korábban lenovo), vagy realme telefonnal többet kaphat az ember, mint egy samsungtól azonos áron.
Amit javaslok mindenképp, az az OLED kijelző. Jóval nagyobb a fényereje, mint az IPS LCD-knek, így napfényben is látszik, illetve ha kell, akkor jóval sötétebb is, tökéletes feketével, így éjszaka kellemesebb a szemnek.
1. válaszoló: igen, most már emlékszem a reklámra jó régről: Pannon Gsm az ééélvonaaal... (1994. tavasza lehetett, már szinte majdnem/közel 30 éve.)
Televíziós reklám volt, egy fehérneműt viselő, telt alkatú hölgyet lehetett látni a rövid jelenet végén. Elnyújtott akkordot énekeltek a reklámban.
2. válaszoló: igyekszem visszatérni tájékozódni. Jól sejtem, Csongrád Megyében laksz? Én budapesti vagyok. (Mármint a linkben olvasható a "csongrad" szócska.)
3-as válaszoló: igen, ettől tartottam. A gyér lefedettség, amikor szinte egyáltalán nincs térerő.
De szerencsére az egyik üzletben végül meg sikerült "javíttatni" az elromlottnak hitt készülékemet. (Remélem, hogy mégis kitart egy darabig...)
Majd a későbbiekben a Yettelhez fordulok valószínűleg. Annyiban elégedett vásárlójuk vagyok, hogy nem szükséges a havidíj, mint a Telekomnál. Csak éppen az adatforgalom is korlátozottabb (25 ft/percdíj, ami még azért elfogadható szint.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!