Elosztóba vízment aki jobban ért ehez tudna segíteni?
Figyelt kérdés
Egy felmosásásal történt a baleset. Le csapta a bizosítékot és büdös volt nagyon a biztosíték körül. Rajta volt a gép nem volt bekapcsolva. Most megnéztem müködik de nagyon félek hogy sérült valami benne. Van aki esetleg meg tudna nyugtatni aki ért jobban ehez, hogy lehet e valami baja. Iletve még az lenne a kérdésem,hogy elosztót azt kell e cserélni. Köszönöm a válaszokat2022. szept. 9. 10:23
1/4 anonim válasza:
Én az elosztót mindenképpen kicserélném.
2/4 anonim válasza:
Azt az elosztót én sem használnám inkább.
3/4 anonim válasza:
Inkább dobd ki, gondolom valami filléres kínai ipari hulladék. Bele látni nem fogsz, hogy hogyan néz ki belülről (nem is érdemes szétszedni, mert olcsóbb újat venni). Ha valami márkásabb darab és van hozzá értő a kiszáradása után átnézheti, de ez csak az ilyan 8-10 eFt-tól drágább magas minőségű elosztóknál értelmes. Ha meg túlfesz. levezetős akkor megint kuka. Azzal megint nem érdemes barkácsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!