Létezik ilyen típusú kapcsolós elosztóból olyan, aminek nem világítós a kapcsolója?
Nem tudom. Miért baj ha világít?
Egyébként ki lehet iktatni a "világítóját".
Mert pont úgy helyezkedik el a konnektor, hogy TV nézés közben a szemembe világít.
Ha kihúzom folyton nem teszek benne kárt? Tévéről van szó, kikapcsolt állapotban sajnos van egy magas frekvenciás alapzaja, ami csendben idegesítő, ezért akarom kikapcsolni ezzel a tévét.
Igen kapcsoló akart lenni, én írtam rosszul valóban.
A tévé nem hibás, az már meg lett nézetve, ilyen.
"2 csavar tartja össze"
Itt van egy előttem. 3 csavar tartja össze. Ráadásul olyan a csavar feje, hogy három ágú "kereszt hornyú" spec. csavarhúzó kell hozzá.
"és egy kis led van benne"
Nincs benne LED. Glimm lámpa van benne.
"1 perc szétszedni és ha nem piszkálsz benne semmit akkor még baj se lehet belőle."
Akkor minek szedje szét? :)
Szirtynél a pont.
Ezekben valóban nem LED, hanem glimmlámpa van. A képen nem látszik, de némelyiknek a szétszedéséhez speciális csavarhúzó kell.
Mi értelme szétszedni, ha nem piszkál bele? Ha meg nem ért hozzá jobb, ha szét sem szedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!