Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Létezik ilyen típusú kapcsolós...

Létezik ilyen típusú kapcsolós elosztóból olyan, aminek nem világítós a kapcsolója?

Figyelt kérdés
[link]
2020. nov. 26. 12:50
 1/10 Szirty ***** válasza:
100%

Nem tudom. Miért baj ha világít?

Egyébként ki lehet iktatni a "világítóját".

2020. nov. 26. 12:52
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez amúgy nem is elosztó, csak egy mezei kapcsoló a konnektorba. Ilyenért ennyi pénzt nem adok, inkább kihúzom a dugót.
2020. nov. 26. 12:56
 3/10 A kérdező kommentje:

Mert pont úgy helyezkedik el a konnektor, hogy TV nézés közben a szemembe világít.

Ha kihúzom folyton nem teszek benne kárt? Tévéről van szó, kikapcsolt állapotban sajnos van egy magas frekvenciás alapzaja, ami csendben idegesítő, ezért akarom kikapcsolni ezzel a tévét.

2020. nov. 26. 13:03
 4/10 A kérdező kommentje:

Igen kapcsoló akart lenni, én írtam rosszul valóban.

A tévé nem hibás, az már meg lett nézetve, ilyen.

2020. nov. 26. 13:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem teszel kárt benne ha kihúzod.
2020. nov. 26. 13:05
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha a kapcsolóra tennél egy szigetelőszalagot ahol a fény jön ki, az nem lenne megoldás?
2020. nov. 26. 13:24
 7/10 A kérdező kommentje:
Az is egy megoldás persze, csak ha kapható lett volna olyan, amin nincs világítás, egyszerűbb lett volna
2020. nov. 26. 13:36
 8/10 anonim ***** válasza:
26%
2 csavar tartja össze az egészet és egy kis led van benne, kb 1 perc szétszedni és ha nem piszkálsz benne semmit akkor még baj se lehet belőle.
2020. nov. 26. 17:16
 9/10 Szirty ***** válasza:
100%

"2 csavar tartja össze"

Itt van egy előttem. 3 csavar tartja össze. Ráadásul olyan a csavar feje, hogy három ágú "kereszt hornyú" spec. csavarhúzó kell hozzá.

"és egy kis led van benne"

Nincs benne LED. Glimm lámpa van benne.

"1 perc szétszedni és ha nem piszkálsz benne semmit akkor még baj se lehet belőle."

Akkor minek szedje szét? :)

2020. nov. 26. 17:27
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Szirtynél a pont.

Ezekben valóban nem LED, hanem glimmlámpa van. A képen nem látszik, de némelyiknek a szétszedéséhez speciális csavarhúzó kell.

Mi értelme szétszedni, ha nem piszkál bele? Ha meg nem ért hozzá jobb, ha szét sem szedi.

2020. nov. 27. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!