Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen 3D nyomtatót vegyek?

Milyen 3D nyomtatót vegyek?

Figyelt kérdés

A 127.000Ft a keret, ez az abszolút maximum amit hajlandó vagyok rászánni. (vagyis 100.000Ft, mivel az ÁFÁ-t vissza tudom igényelni)

A két eddigi jelölt (ismerős javaslatára):

1. Creality 3D Ender-3 V2 (kb 113eFt)

2. Creality Ender 5 (kb 104eFt)

A nyomtatót nem munkához venném hanem egy olyan játékszernek amivel kicsit meg tudok ismerkedni a 3D tervezéssel és persze a nyomtatással.

Ha esetleg van valakinek konkrét tapasztalata más - itthon kapható és árban stimmelő - modellel akkor megköszönném ha megosztaná.

2022. aug. 10. 11:38
 1/1 anonim ***** válasza:
én az ender 5-öt venném inkább. Az egy robosztus szerkezet. A tárcsasztal is csak egy irányban mozog, nagyobb méregő modelleknél szerintem jobb.
2022. aug. 10. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!