Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen nyomtatót vegyek?

Milyen nyomtatót vegyek?

Figyelt kérdés

Milyen nyomtatót vegyek?

Ezeknek kell megfeleljen:

Akár 2 hónap állás után ugyan úgy elővehető legyen és használatra kész

Bizonyos esetekben bírja hogy több ezer oldal lesz egymás után kinyomtatva. Sok nyomtatónál olvastam hogy csak 500-1000 oldalt képes egyszerre kinyomtatni.

2022. febr. 5. 18:40
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
lézer
2022. febr. 5. 19:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Konkrét márka és típus kellene.
2022. febr. 5. 20:00
 3/5 anonim ***** válasza:
HP Laserjet M15w
2023. jan. 20. 13:56
 4/5 anonim ***** válasza:

#3 Ezzel akarsz te több ezer oldalt kinyomtatni? Ez egy otthoni nyomtató, havi pár száz oldal nyomtatására. Max 1000 oldalas toner kapható hozzá. Ha ki kell nyomtatni vele több ezer oldalt egyszerre, akkor odatáraznak mellé 4-5 tonert?

Nem. Ide valami ipari gép kell. A következő kérdésre kéne válaszolni:

-Hálózat kell-e

-Szines nyomtatás kell-e

-Szkennelni, másolni akarnak-e

-Mennyi lenne a keret?

2023. jan. 20. 17:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Hálózatra nincs szükség, színes nyomtatás kell, szkennelés nem szükséges. Mivel tudom hogy egy ilyen nyomtató nem olcsó ezért nem számoltam kerettel.A legolcsóbbat szeretném ami már képes erre de azzal pedig megbékélek hogy a legolcsóbb az ennyibe kerül mert egyszerűen erre szükségem van.
2023. febr. 9. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!