Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen nyomtatót vegyek évi...

Milyen nyomtatót vegyek évi pár használatra?

Figyelt kérdés
Évente párszor nyomtatnék vele, tehát nem állandó használatra lenne. Régebben (8-10 éve) volt nyomtatóm, de abban ha nem használtam mindig berohadt a patron.
2022. aug. 3. 07:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%
Lézeresbe nem szárad be a por, de nem éri meg több tízezerért megvenni ha nem használod ki. Évi pár alkalomhoz olcsóbb elmenni egy olyan helyre ahol van másolda-nyomtatás szolgáltatás és megúszod pár száz vagy ezer forintból.
2022. aug. 3. 07:51
 2/12 anonim ***** válasza:
57%
Semmilyet.
2022. aug. 3. 08:15
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is lézeres volt, de nem éri meg otthoni hasznalatra.

Tegnap vettem egy Epson Ecotank et-2810 - et.

Max 2-3 hetente kinyomtatok egy teszt oldalt.

2022. aug. 3. 10:18
 4/12 anonim ***** válasza:
Minek vennél, bemész és kinyomtatod valahol. Amúgy lézereset. Előbb-utóbb beszárad a tintás ilyen "használat" mellett.
2022. aug. 3. 16:16
 5/12 anonim ***** válasza:
44%
#4, Lehet újdonság, de nem mindenki lakik varoson.
2022. aug. 3. 19:05
 6/12 anonim ***** válasza:
Ó de kib okos vagy...
2022. aug. 3. 20:29
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszi offolásokat. 2022-ben nyilán tisztában vagyok azzal, hogy minden papírboltban lehet már nyomtatni, viszont a kérdés nem erről szólt.

De mindegy is, mert közben már egy másik fórumon kaptam választ olyan emberektől akik tudták értelmezni a kérdésemet.

2022. aug. 3. 21:02
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem erről szólt a kérdés, viszont ha valaki hülyeséget akar csinálni, akkor nem kötelező bólogatni neki és segíteni benne. A kérdésedből kiderül, hogy tájékozatlan vagy és nem értesz hozzá, de mindenáron meg akarod mondani hogy neked mi a jó. A helyzet az, hogy nem éri meg ilyen körülmények között nyomtatót venni, mert pénzkidobás lenne, évi pár alkalomra pedig töredék áron lehet nyomtatási szolgáltatást igénybevenni. Ha neked más fórumon szó nélkül megmondják a hülyeséget (mindegy, csak vegyél valamit) akkor hajrá, kérdezz ott.
2022. aug. 3. 21:34
 9/12 anonim ***** válasza:
44%

Igen #8, csak sok telepules kb kisbolt-kocsma-turi kombo.

Ott kihez mesz nyomtatni?

2022. aug. 3. 21:46
 10/12 A kérdező kommentje:

#8 értem én, hogy a lelki sérült egodnak nehéz lenyelni ha éppen nem a te véleményednek bégetnek.

Máshol pedig tudták értelmezni a kérdésem, és személyes tapasztalatokat osztottak meg, hogy milyen készülék lenne nekem megfelelő.

2022. aug. 3. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!