Milyen márkájú olcsóbb nyomtatót (multifunkcionálisat) vegyek otthoni használatra?
És még olcsó is legyen? Szerintem ilyet nem nagyon találsz... Egyébként én személy szerint a multifunkcikat nem ajánlom (ha mondjuk meghal a szkenner benne, akkor általában a nyomtató részét sem tudod használni, és viszont :( ). A Lexmarkokba nagyon drága a patron. )Legalábbis az olcsóbbakba)
Canonhoz és HP-hoz lehet találni olcsó, jó minőségű utángyártott patronokat.
Epsonnal vigyázz! DX6000 tipust vettem 1 éve. 4 patronos. Csak később tudtam meg, hogy a nyomtató nem a tényleges, még meglévő festékmennyiséget mutatja, hanem egy lapszám alapján kalkulált mennyiséget. Amikor az egyik patronnál üreset jelzett - bár festék még volt benne !!! - a többit is letiltotta. A tartályba épített chip az utántöltést követő használatot nem engedélyezi. PÁrezer forintos resetelővel "kezelhető" a chip, ha még a festékmennyiség nem csökkent le 1/3 - alá (így hallottam).
Mindezektől eltekintve kitűnő készülék . . .
Canon MP 210
jó, olcsó, szép, 3000ft az utántöltés, 13500 a gép :)
nekem is ilyen van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!