Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Megéri vajon Sheinről?

Megéri vajon Sheinről?

Figyelt kérdés

Már régóta használok Bluetooth vezeték nélküli fejhallgatót. Eddig mindig Aliexpressről rendeltem Sparkle Bluetooth fejhallgatót, az eddigi 5-6 évem alatt ebből kettőt használtam el, bénaságom miatt kellett újat venni, ugyanis szépen ki repült a kezemből, kemény kőre ejtettem, és el tört. Itt a linkje ennek a fejhallgatónak, csak én ugye ezt Aliról rendeltem.

[link]

Viszont a napokban a másik is hasonló sorsra jutott, így szeretnék valami olyasmi fülhallgatót, ami nem vezetékes, hasonló, mint az Airpods/buds, csak a fülemre tudom akasztani, így fix nem esik ki a fülemből.

Néztem is ilyeneket, aztán rá néztem Sheinre. Abszolút tisztában vagyok vele, hogy ezek nem a csúcs minőségű cuccaikról híresek, viszont egy próbát megér, ha már az Aliexpresses fejhallgató is ilyen sokáig kitartott, és a minőségével is elégedett voltam. Találtam pár számomra érdekes darabot, néztem a leírást, a visszajelzéseket, amiben azt írták le, hogy meg vannak elégedve vele, viszont én itt is érdeklődnék. Be linkelem azokat, amiket én ki néztem:

In-ear Business Wireless Bluetooth Headset

I discovered amazing products on SHEIN.com, come check them out!

[link]

1pc Wireless Bluetooth Earphone

[link]

Single Side Ear Hook Bluetooth Headphone

[link]

Mini Wireless In-ear Bluetooth Headset

[link]

Valószínűleg ezek csak egy darabosak, így kettőt rendelnék. Szerintetek megéri?

2022. ápr. 17. 10:43
 1/1 A kérdező kommentje:

Elfelejtettem ezt is be linkelni, ennek viszont nincsen dugó része, amit a fülbe kell tenni.

1pc Bluetooth Headphone

[link]

2022. ápr. 17. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!