Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha shein-ről rendelek megvámol...

Ha shein-ről rendelek megvámolják?

Figyelt kérdés
november körül rendeltem sheinről utoljára, azt nem vámolták meg, de most nagyobb értékben szeretnék rendelni. Ha valakinek van tapasztalata, szívesen várom.

2022. márc. 23. 16:40
 1/6 anonim ***** válasza:
nekem nem vámolták egyiket sem, meg a legtöbben ezt mondják. de hallottam olyat, akinek vámolták... valószínűleg nem fogják.
2022. márc. 23. 16:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem. A shein az északi országokba lépteti be a termékeket, ahol nincs vámszabály. Onnan pedig futárcég hozza be az országba európán belülről, nem pedig magyar posta.

Kvázi bármennyire rendelhetsz, nem fogják megvámolni. Hallottam már városi legendákat arról, hogy bizonyos összeg felett van valami plusz áfa... de eddig 50 ezer forintért is volt, hogy rendeltem és nem ment rá pluszba semmi.

2022. márc. 23. 17:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem. 60ezer forint felett rendeltem legutoljára februárban, nem volt vám
2022. márc. 23. 21:19
 4/6 anonim ***** válasza:
32%
Nekem folyamatosan ráteszik, most rendeltem 500 ft értékben 1000 ft vámot raktak rá a rohadékok múltkor 2000 ért csak 400 at,nem tudom mitől függ.
2022. márc. 25. 13:55
 5/6 anonim ***** válasza:
4. vagyok kinabol rendeltem
2022. márc. 25. 13:55
 6/6 anonim ***** válasza:
4-5: nem random kínai oldalról beszélünk, hanem a sheinről.
2022. márc. 25. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!