Sheinről rendeltem és nem találom,hogy hol tudom nyomon követni?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 14. 20:39
1/8 A kérdező kommentje:
Nem tudja senki?Nagyon ideges vagyok már
2022. ápr. 14. 22:24
2/8 anonim válasza:
Szia! Mikor belépsz SHEIN-re jobb alsó sarokra nyomj a "Me"-re. Kb. középen van a "My Orders" részben egy olyan kis ikon, amin egy kocsi van, "Shipped" van aláirva. Lépj rá, aztán ott nyomj rá a rendelésedre. Alul nyomj a "Track" - ra. Itt tudod megnézni hol jár:). Illetve, ha nincs a "Shipped" - ben, akkor még nem adták fel.
3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm😊
2022. ápr. 14. 23:59
4/8 anonim válasza:
Még annyi, hogy ameddig nincs a futárnál a csomag addig hibát fog írni a csomagkövetési számra ne ijedj meg!
5/8 A kérdező kommentje:
Uh elég bonyolult nekem ez a rendsszer!Tudnál még valamibe segíteni?
Itt meg kell nyomnom azt ,hogy ,,confirm delivery''?
2022. ápr. 15. 12:35
6/8 anonim válasza:
Azt majd ha megérkezett a csomag
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy ilyen gyorsan válaszoltál és ,hogy ilyen megértő vagy bocsánat ha zavartalak
2022. ápr. 15. 14:46
8/8 anonim válasza:
Semmi gond sokszor nekem sem egyértelmű néhány dolog😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!