Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vinteden egy vásárló azt...

Vinteden egy vásárló azt állítja, hogy büdös ruhát kapott?

Figyelt kérdés

Minden ruhámat eleve tisztán fotózom és rakom fel Vintedre hirdetni, ha pedig eladok valamit feladás előtt kimosom/átöblítem. Legutóbbi eladásomnál is így tettem, kimostam majd másnap feladtam.

A vevő megkapta és most értékelt, 2 csillagra, miszerint a ruha jó állapotú ugyan de nagyon büdös és cigarettaszagú…??

Írtam neki, hogy ne haragudjon de én minden ruhát tisztán frissen mosva adok fel, nem értem… Írta, hogy pedig a ruha igenis büdösen érkezett.

Nekem ez nagyon megalázó, csak jó értékeléseim vannak, sokan ki is emelték, hogy szép tiszta ruhát kaptak. Egyszerűen nem értem. Eszembe jutott az is, hogy csak rosszindulatból írta esetleg, de miért tette volna?

Hozzáteszem nem dohányzom, ezt a részét sem értem.

Ti jártatok már így?

tegnap 19:36
 1/2 anonim ***** válasza:
50%
Én tegnap kaptam meg, hogy a parfümöm büdös, és hányingerkeltő. Tom Ford Noir Extreme.
tegnap 20:09
 2/2 anonim ***** válasza:

Sokan sajnos csak azért is rosszindulatúak, és le akarják húzni a másikat.

Ezt a 'büdös ruha' dolgot én sosem értettem... Nyilván senki nem küld el szándékosan kellemetlen szagú ruhát, de amúgy is természetes, hogy egy vásárlás után mindenki kimosná a ruhát, mielőtt hordani kezdi. A cigiszag valóban makacs tud lenni, de ahogy írtad, te nem is dohányzol, szóval ez egyértelműen kamu.

Mindenképp válaszolj az értékelésére, és hangsúlyozd, hogy cigiszag biztosan nem lehetett rajta. Hidd el, egy normális vevő nem egyetlen negatív komment alapján dönt, főleg ha te is reagálsz rá, és tisztázod a helyzetet.

tegnap 22:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!