Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy tudnak a neten hamis...

Hogy tudnak a neten hamis parfümöket árulni online webáruházak?

Figyelt kérdés
Tobb oldalról vannak vélemények, hogy hamis parfümöket árulnak, mégis tudnak működni legálisan...

ma 03:22
 1/6 anonim ***** válasza:
54%

Parfümszakértő vagyok. Nagyon sok esetben ezt inkább csak a "nép hangja", a birkasor, a hozzá nem értés és a bizalmatlanság mondatja azokkal, akik gyanúsítanak. Nem ismerik a gyártókat, az összetevőket, nem tudják mi a kötegkód, nem tudják mennyit szivatnak minket a szabályozások, illatanyagbevonások.

Annyira önbizalomhiányos az ember, hogy hatvanféle parfümje van, amit tonnaszám fúj magára és nem tudja miért nem érzi (rendeltetésszerű használat), akkor is hamis, ha Kis Pistán teljesen más illata van. Fogalma sincs mi a bőrkémia, egyéni adottság.

Meggyűlik veletek a bajunk.

ma 06:08
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
1# Végre valaki, aki egy kicsit is a dolgok mögé lát. Olvastam már olyat is, hogy nem csak a Notino, de már a Douglas meg a Marionnaud is árul hamis parfünőt, " me nem vót olyan tartós, és nem érzi magán 10 órán át". És csak terjesztik a hülyeséget...
ma 07:08
 3/6 anonim ***** válasza:

Mármint ezeket a tényleges koppintásokat érted ez alatt, amit a kínaiban kapsz, a piacon vagy a plázában mérnek ki literes üvegből, kis giccses üvegbe?

Ezeket az edereti megszaglászása meg közölt összetétele alapján valaki összerakja.

Aztán ha csomagolva is van, akkor meg hasonló valamit tesznek rá, ami azért különbözik, ez a kiskapu.

Legálisan meg mondjuk Cool Girl lessz a neve, nem Good Girl, de ugyanaz a font meg arculat, hogy hasonlítson.

ma 07:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Az ismert, nagyobb, komoly oldalak biztosan nem engednek meg maguknak ekkora bakit.
ma 09:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is sokszor hallottam már Notinoról pl., hogy hamisítványt árulnak. Elég sokszor vásároltam már ott parfümöt, még sosem volt hamisítvánnyal dolgom, de amúgy sehol sem, ahol boltban árulták.

Piacon, kínaiban, gagyi, ismeretlen nevű oldalakról még sosem vásároltam.

ma 11:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Érdektelenek, csak a mani motiválja őket.
ma 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!