Most kaptam egy csomag 2 oldalú ragasztóval feltehető műköröm csomagot.Lehetséges, hogy ha rajta hagyom 2-3 hétig, míg valamennyit nő alatta a körmöm, akkor megszokom hogy nem lehet rágni és szépen megnőne alatta?
Figyelt kérdés
Azon kevesek közé tartozom nőként, akinek soha nem volt még műkörme. Egyetlen egyszer volt, hogy hosszúra megnőtt a körmöm, de alapvetően képtelen vagyok nem rágni sajnos. Arra gondoltam, hogy felragasztom és levágom olyan kicsire, hogy éppen csak túlérjen az ujjamon, mivel nem is szeretnék ettől igazán hosszabbat és szokni is kellene persze.ma 16:12
1/1 anonim 

válasza:

Ha körömrágós vagy, akkor a tövig vágott körmöt is rágni fogod, akár eredeti, akár mükörömröl van szó.
Ami esetleg segíthet, ha veszel direkt körömrágás elleni körömlakkot a gyógyszertárban, ez borzasztó keserü ízü valami, ezért észreveszed, ha rágni kezded, és abba tudod hagyni.
Deha valami pszichikai gond van a körömrágás mögött, akkor elöször az alapproblémát kellene megszüntetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!