Kingston SD kártyát honnan szoktatok rendelni?
Megbízható, tutira eredeti kártyát szeretnék, és fogalmam sincs, melyik webáruház megbízható.
Mondanátok tapasztalatokat?
Na meg régebben láttam szlovák cégeket is, akik ide szállítottak a magyar áraknál olcsóbban, de mintha eltűntek volna. Kinek mi a beszerzési forrása?
amugy nem tudom neked dragak e
de en is onnan vennek sd kartyakat amiket irtak #8
es amugy mobil szolgaltatoktol
pcx tol
aqua
pl. Ahonan nem vennek alza
..
meg mas kevesbe ismert helyekrol is csak ha muszaj
10
ó azért ennél profibbak a hamisítók. ez valóban csak sarki boltos trükközése, na de akik jobban benne vannak a témában, leguitóbb pl (más téma, csak a hamisítás miatt) egy drága Sennheiser rádiós mikrofont koppintottak le annyira megszólalásig hasonlóan, hogy maga a Sennheiser is csak minenféle vizsgálattal tudta megállapítani h nem eredeti, de egyébként külsőre, funkciókra minden passzolt.
ugyanez igaz a kártyákra is, tök simán belefuthatsz teljesen eredeti csomagolásúnak és feliratúnak kinéző kártyába is.
egyébként biztonsági okokból tanácsos több de kisebb kártyát venni vagy tök mindegy? pl egy kamera nehezebben boldogul a 256-os kártyával mint egy 64-essel?
(hivatalos leírás szerint 64-es való bele, de azóta ki is próbáltam és a szakszerviz is megerősítette h tudja kezelni a 256-ost)
azért nem mindegy, mert aránytalanul olcsóbb ha nagyobbat veszek ...
hogy vagytok ezzel?
9
Külön szolgáltatási díjért cserébe gondoltam, hogy működhetne az adargarancia. Mondjuk a szolgáltatás különdíja a kapacitás 10%-a szor x szorzóösszeg.
100 ból ha csak egy kártya megy tönkre akkor a maradék 99-en már jót keresett, és mindenki boldog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!