Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Kingston SD kártyát honnan...

Kingston SD kártyát honnan szoktatok rendelni?

Figyelt kérdés

Megbízható, tutira eredeti kártyát szeretnék, és fogalmam sincs, melyik webáruház megbízható.

Mondanátok tapasztalatokat?

Na meg régebben láttam szlovák cégeket is, akik ide szállítottak a magyar áraknál olcsóbban, de mintha eltűntek volna. Kinek mi a beszerzési forrása?

2022. márc. 7. 08:49
1 2
 11/15 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

amugy nem tudom neked dragak e

de en is onnan vennek sd kartyakat amiket irtak #8

es amugy mobil szolgaltatoktol

pcx tol

aqua

pl. Ahonan nem vennek alza

..

meg mas kevesbe ismert helyekrol is csak ha muszaj

2022. márc. 7. 09:51
 12/15 A kérdező kommentje:

10

ó azért ennél profibbak a hamisítók. ez valóban csak sarki boltos trükközése, na de akik jobban benne vannak a témában, leguitóbb pl (más téma, csak a hamisítás miatt) egy drága Sennheiser rádiós mikrofont koppintottak le annyira megszólalásig hasonlóan, hogy maga a Sennheiser is csak minenféle vizsgálattal tudta megállapítani h nem eredeti, de egyébként külsőre, funkciókra minden passzolt.

ugyanez igaz a kártyákra is, tök simán belefuthatsz teljesen eredeti csomagolásúnak és feliratúnak kinéző kártyába is.

2022. márc. 7. 10:09
 13/15 A kérdező kommentje:

egyébként biztonsági okokból tanácsos több de kisebb kártyát venni vagy tök mindegy? pl egy kamera nehezebben boldogul a 256-os kártyával mint egy 64-essel?

(hivatalos leírás szerint 64-es való bele, de azóta ki is próbáltam és a szakszerviz is megerősítette h tudja kezelni a 256-ost)

azért nem mindegy, mert aránytalanul olcsóbb ha nagyobbat veszek ...

hogy vagytok ezzel?

2022. márc. 7. 10:54
 14/15 anonim ***** válasza:

9

Külön szolgáltatási díjért cserébe gondoltam, hogy működhetne az adargarancia. Mondjuk a szolgáltatás különdíja a kapacitás 10%-a szor x szorzóösszeg.

100 ból ha csak egy kártya megy tönkre akkor a maradék 99-en már jót keresett, és mindenki boldog!

2022. márc. 7. 11:56
 15/15 A kérdező kommentje:
nem rossz ötlet, csak vajon miért van olyan érzésem h nálunk ez se működne? :(
2022. márc. 7. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!