Kingston SD kártyát honnan szoktatok rendelni?
Megbízható, tutira eredeti kártyát szeretnék, és fogalmam sincs, melyik webáruház megbízható.
Mondanátok tapasztalatokat?
Na meg régebben láttam szlovák cégeket is, akik ide szállítottak a magyar áraknál olcsóbban, de mintha eltűntek volna. Kinek mi a beszerzési forrása?
igen, sokan ajánlják a Sandiskeket, csak hát minimum dupla ár ...
na meg állítólag pont emiatt baromi sok a hamisítvány köztük, én meg laikusként állapítsam meg, h melyik nem az. nehéz ügy, de azt látom h elszabadulnak az árak itt is egyre jobban.
hat ha kicsi vagy kevesbe ismert helyrol vasarolsz csak hogy nagyon olcso legyen...
rendes helyeken meg ott a gari
nem ertem milyen hamisitvanyra gondolsz
ami mukodik nem hamisitvany legfeljebb mas gyarban keszult, mas orszagban, mas evben stb.
Ezeket nem olyan konyu hamisitani mint egy toltot pl.
ó dehogynem. pont Sandisk extreme plus-ba futottam már, és nyilván csak mikor betettem az eszközbe, akkor derült ki h kb 30%-ig tudott csak írni, pedig számítógépen mutatta a teljes méretet.
franc tudja ...
a gari? próbáltál már magyarországon garanciát érvényesíteni? én igen, és teljesen sikertelenül. a vége az lett h az európai képviseletük küldött nekem "márkavédelmi okokból" 2 db ingyen kártyát, mivel a kedves magyar forgalmazó közölze, h ő nem cseréli ki.
es szabad tudni milyen helyen?
legalabb azt hogy kis sarki vegyes vagy egy regi nagymultu nagy ceg vagy ceg halozat?
legtobb nagy helyen szonelkul visszavesznek barmit
ami miatt boszankodik neha a kovetkezo vevo ha megkapja...
persze itt "hibatlan" termekrol van szo
ha minel kevesbe akarsz belefutni hibas peldansokba annal inkabb erdemes nagyforgalmu helyrol venned, remelhetoleg friss gyartas nem porosodott rossz helyen, nem probaltak ki/hasznaltak mar szazan elotted
Én már megfürödtem párszor ilyen kártyákkal, úgyhogy mostmár csak számlásan veszek élettartam garanciával!
Mellesleg egy marketing ötletem amit megfogadhatna minden kereskedő!
Adatgarancia: Ha a garanciális időn belül teljes adatvesztés történik és a kártya / adathordozó használhatatlanná válik akkor az adathordozó teljes kapacitásának megabájtjaiként száz forinttal kártalanítanak. Pl: Egy 2 gb-os kártyánál ~ 2000 forinttal...
7
na oké, ez egy normális országban működne is. de szted itt bármikor elképzelhető? sztem nem.
az élettartam garancia is csak gyártói garanciaként működik. egy forgalmazó se cseréli ki 1 év után (ill. most már értéktől függően 2 év után)
nem ertem ezt a dolgot
bar kerdezo garit emlitett vagyis elvileg hivatalos garival vett dologrol van szo
nem pedig nemhogy sarki vegyesrol
hanem utcasarokrol, maganszemelytol
"okosban" bolti ar toredekeert
azert az ilyenektol nem lehet mit varni
ha pl. Arra gondolsz hogy egy pl 2GB ost atfestenek mintha pl 128GB os lenne
ilyen biztos lehet az utcakon, sikatorokban
de nem boltban,
hogy ottani alkalmazott kovet e el buncselekmenyt mas kerdes, kicsereli egy ilyen atfestettre pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!