SD-kártya A1 vagy A2? és UHS-I vagy II? Ez mit jelöl pontosan a kártyán?
Pl akarok venni 256-os Kingston Gol kártyát kamerába, és az tiszta, hogy class 10 és V30-as kell, de az "A" és az UHS-1, UHS-II jelzések mit jelentenek?
Ez is összefüggésben van az írási sebességgel ?
Nekem Sandisk Ultra Plus 32 GB van mert fényképezőgépem max ekkora kártyát tud kezelni.
Én direkt olyat kerestem ami fényképezőgépekbe való és gyors és full hd videókat is lehet rá menteni.
Olvasd el géped használati utasításait mekkora memória kártyát fogad el max hány GB .
igen, csak az a helyzet h pl eddig el se olvastam, és simán használtam mindegyikben a 128-ast, most pedig elolvastam őket, kiderül h elméletileg csak max 64-est lehetne használni. azaz a specs leírás elég vacak.
és hát így felmerül a kérdés, h a a 128-ast tudja hazsnálni, akkor a 256-ost is tudja vajon? mert nem sok köze van a valóságnak a specs-ben leírtakhoz.
de egyáltalán mitől függ? és az a bizonyos UHS ill A besorolás mit jelent?
látja igen, sőt más kipróbálta nekem, és a 256-ost is látja.
állítólag az a kérdés inkább, hogy nagyon nehezen kezeli (esetleg nem tudja lezárni a filet) ha már pl 150-180 GB anyag van rajta.
na de a technikai segítség továbbra se tud semmit, ez egy vicc komolyan.
íme két majdnem azonos típus, csak a bizonyos "A1" és "A2" jelölés nem, tudom, mit takar pontosan, mert ennyi a különbség elvileg (és ezzel együtt némi sebességbeli eltérés is van, de nem lényegi, az esetleges kompatibilitási problémák jobban érdekelnek)
1,
2,
Ha legközelebb kételyed merülne fel:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!