Ha SD-kártyára vissza lehet állítani adatokat formázás után, akkor nekem miért nem sikerül? Mi lehet a probléma? Szakember tud segíteni? 3000 képről, videóról van szó.
Figyelt kérdés
Nem volt azóta módosítva a kártya, se új adat nem került rá,se formázás nem lett, a kártya helyrehozós programok is jól működnek, de egyszerűen egyik sem talál egyetlen egy visszaallítható fájlt se.2021. szept. 15. 20:24
1/10 anonim válasza:
Vidd el adatmentésre, de ezt már valószínűleg elkontárkodtad, így ők se tudják már visszaállítani. Az adatvesztéskor azonnal ki kell venni a kártyát, merevlemezt, akármit és vinni.
2/10 Szirty válasza:
"nekem miért nem sikerül? Mi lehet a probléma?"
Pl. hogy nem gyors formázás történt hanem olyan ami felülír minden szektort.
3/10 Ypszilon1980 válasza:
Gyorsformázással megmaradnak adatok rajta, sokszor ezt meg is kell tenni, hogy felismerje a gép, aztán ilyen programmal lementeni az adatokat. Azért ezek az ingyenesen letölthető visszaállítók nem mindig működnek. A másik meg, hogyha nem gyorsformázás volt, akkor nincs mit tenni. Sokba kerül szakembernél ilyen művelet főleg, ha ő sem tudja megoldani, el kell gondolkodni, hogy megéri-e.
4/10 A kérdező kommentje:
Akkor szakember lehet, hogy tud ezzel valamit kezdeni?
Ha igen kb. mennyit kérhet el érte?
2021. szept. 16. 10:03
5/10 A kérdező kommentje:
1-es! A kérdésem alatti monológban leírtam,hogy semmi nem lett "elkontárkodva"...
2021. szept. 16. 10:04
6/10 Szirty válasza:
Hacsak az nem, hogy értékes adatokat tartalmazó adathordozó formázva lett...
7/10 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudom a kérdésnek megfelelően értelmezni,bocsi. Valaki más tud egy árat mondani?
2021. szept. 16. 17:35
8/10 Szirty válasza:
A kommentedre írtam, nem az eredeti kérdésre. Annak megfelelően értelmezd.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a szájkaratét és a segítséget. Próbálkozom máskor egy másik kérdésem belül, legyetek szívesek figyelmen kívül hagyni majd azt a kérdést ami hasonlít ehhez. Nincs szükségem időrablókra.
2021. szept. 16. 22:35
10/10 Szirty válasza:
Megkaptad már a választ szerintem.
Az adatok visszanyerésének az esélye attól is függ milyen módon lett formázva. De ezt ugye nem tudjuk.
Jó tanács a jövőre nézve hogy mentést kell készíteni a fontos adatokról.
Azért vagy felháborodva mert nem azt a választ kaptad amit vártál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!