"PHILIPS lcd TV"-hez értő szakembert? A beállítással van problémám, újra telepítettem, és eltüntek a digitális csatornák. Kábelen kapom a jeleket.
Figyelt kérdés
2013. aug. 1. 06:51
1/5 anonim válasza:
Nem tudom mit telepitettél újra,de ha kábelos vagy akkor csak annyi a dolgod hogy kikeresed a csatornákat.
2/5 anonim válasza:
Ehhez nem szakember kell, csak azt a szájbak#rt használati utasítást kéne elolvasni...
3/5 anonim válasza:
Szia!
Automatikus hangolás-antenna/kábel kiválasztásnál a "kábel"-t kell választanod.
...ha ez nem jön be...:)
...megírod a tv sorozatát, jobban tudunk segíteni.
4/5 A kérdező kommentje:
philips 32 PFL 5606H
Köszönöm a segítséget,többször próbáltam és mindig a kábelt választottam,de sosem talált digitális csatornát.
A digitális tesztnél ha beírom a 794.00-t "nem tudom miért"
akkor talál 8 adót,akkor azt tárolom,de azt a következő
bekapcsolásig elfelejti.Valószínű,hogy én vagyok a béna,de semmit nem tudok a használati utasításból kivenni.
2013. aug. 2. 06:21
5/5 A kérdező kommentje:
A többi csatorna tipusához meg analógot ír ki
2013. aug. 2. 06:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!