Tisztelt Szaktekintély! A problémám, hogy egy Nokia 6300 típusú mobil telefont kellene kártya függetleníteni, van esélyem, hogy hozzáértő szakembert találjak?
"Sajnos ez sem járható, mert az eredeti finn gyártó megszűnt. Ezért keresek egy fifikás szakértőt..."
Az mennyire járható, hogy fogod a Google-keresőt és fifikásan beírod:
Nokia 6300 unlock
Apropó, csak a poén kedvéért, előbb írhattam volna így is:
Tisztelt Laikus!
Ne tudd meg, ezen az oldalon volt már olyan, aki azt hitte, hogy ez valami káromkodás / sértegetés, amikor a latin eredetű szóval laikusnak neveztem az illetőt. Hihetetlen, de ilyenek vannak itt...
Igen, es mi koze ennek ahhoz hogy megszunt a finn Nokia?
Beviszed valami normalis szervizbe, par ora es megcsinaljak.
Válasz le volt írva (vidd szervizbe vagy túrd az internetet tovább), amit viszont te szeretnél:
"Egy általatok is ismert ajánlható szakembert (mondjuk telefon gurut) ha tudnátok ajánlani az lenne a megoldásom a problémámra."
Kicsit félreérted a helyzetet. Ez a hely nem szolgálhat senkinek a reklámozására, üzletszerző tevékenység támogatására.
Nekem is van vállalkozásom, de nem azért írok ide, hanem csak hobbiból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!