AirPods egyik fele hamarabb merül, miért?
Figyelt kérdés
Pár hete vásárolt airpods 3 készülékemnél a jobb oldali füles hamarabb lemerül, pedig mindkettő 100%-ra van feltöltve. Mikrofon automatikusra van beállítva. Mi lehet a baja?2022. márc. 4. 01:50
1/9 Morzsi007 válasza:
Ha a vège felè 10-15 perccel hamarabb merül le az egyik fele az normàlis. Nekem is ilyen volt az 1. Gen. Ha órával hamarabb kapcsol ki, az nem túl jó.
2/9 anonim válasza:
Bal fele hangosabban szól, mivel az emberek bal füle általában gyengébben hall mint a jobb. Emiatt merül gyorsabban
3/9 anonim válasza:
Kész csoda lenne, ha pontosan ugyanakkor kerülnének le.
4/9 Morzsi007 válasza:
Érdekes, nekem a bal fülem jobb, bal kezes vagyok. Nem hiszem, hogy jobban szólna az egyik, mint a másik.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2022. márc. 4. 12:31
6/9 anonim válasza:
Nálam a 2021-es MagSafe-es Airpods Pro-val van hasonló, az egyik fele mintha kicsit hamarabb merülne, meg mintha lassabban töltődne, illetve néha a telefonomon felugrik az egyik airpods az akkumulátor widget-en, hogy töltődik, pedig el van rakva az airpods-om.
7/9 A kérdező kommentje:
6. Válaszoló, nekem ugyan ez a helyzet, annyi különbséggel hogy az akkumulátor widget azt mutatja hogy a bal oldali füles éppen használatban van, pedig el van rakva. Most is épp használni szerettem volna és a bal oldali le van teljesen merülve, pedig a töltőtokban volt egész éjjel.
2022. márc. 12. 11:23
8/9 anonim válasza:
6-os vagyok ismét, nálam valamelyik reggel történt, hogy reggel indultam volna a buszhoz, beraktam őket a fülembe, és akkor vettem észre, hogy a bal oldali teljesen le volt merülve, pedig egész éjjel a tokban volt. Mikor visszaraktam, akkor sem akart tölteni, aztán a fülhallgató alján megtöröltem azt a részt ahol érintkezik a töltővel (pedig látszólag kosz nem volt rajta), és azóta tölt rendesen megint. Próbáld meg ezt te is.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kipróbáltam és működik.
2022. márc. 13. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!