Nem szól az bal oldali airpods (airpods prorol van szo) valakinek otlet?
Figyelt kérdés
es igen probaltam mar az apple oldalan feltuntetett dolgokat, egyszer volt mar ilyen es az megoldotta de most nem2022. jan. 25. 23:03
1/5 anonim válasza:
Elromlott. Nem tul tartos cuccok am ezek, nem arra vannak kitalalva hogy sokaig hasznald, hanem hogy sokszor megvedd.
2/5 anonim válasza:
mennyire régi? Lehet hogy tönkrement az akkumulátora.
3/5 A kérdező kommentje:
Hat a pontos eloeletet nem tudom mert haverom vette egy faszitól és apropenzert adta nekem tovabb, hogy neki nem kell. De mivel olcsón kaptam így nem nagyon kezdek neki hisztizni, hogy szar. Akkor veszek ujonnan egy masikat es annyi, koszonom szepen a valaszokat!
2022. jan. 26. 16:50
4/5 anonim válasza:
ja hát így nem tudhatjuk mi lelte szegényt. valszeg nem véletlenül adtak tovább rajta többen is.
5/5 Anime_watcher válasza:
Velem is ugyanez:/ de nekem azt se írja ki, hogy hány százalékon van az egész. Hiába nyitogatom, nem reagál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!