Istyleba vásárolt AirPods garanciás az év végéig de az apple oldalán pedig nincs igazolva a vásárlása. Lehetséges?
Figyelt kérdés
Az illető akitől venném a fent említett készüléket számlát is mutatott, és ott is megegyezik a sorozatszám, de mikor rákerestem a apple oldalán akkor “vásárlási dátum nincs igazolva” szöveg volt csak feltüntetve. Eredeti a termék?2022. febr. 10. 20:01
1/2 anonim válasza:
Használta? Párosította a telefonjához?
Ha nem, akkor érthető hogy az Apple nem tud róla.
2/2 anonim válasza:
Amikor régebben én is rákerestem a saját dolgaimra, gyakran ezt írta. Pedig eredeti, használatban lévő AirPods, iPhone, iPad,... mindenről volt szó és különböző hivatalos helyekről voltak véve (iCentre, iStyle, Mediamarkt,...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!