Merjek airpods pro-t venni?
Huha hát igen van kockázat,de gondolom mint a többi ilyen szilikonos fülhallgatónál,adnak hozza kulonboző méretű szilikon fejeket.Valamelyiknek jónak kell lenni.
Nekem a sima van és arról tudok véleményt mondani.Kényelmes és nagyon jó
ha egyiksem maradt bent a füledbe akkor ne vegyél prot
megvannak a tapasztalataid a gumiharangokról , tudod hogy neked nem jó
akkor mégis miért akarsz olyat venni amikor egyikse vált be?
én személy szerint a gumiharangosat szeretem mert nekem bent marad a fülembe
nem fáj tőle, könyebb tisztitani mert a gumi felfogja azt a kevés fűlzsírt ami mindenkinek keletkezik
Na hogy még jobban összezavarjalak, én ugyanúgy idegenkedtem az agybadugós kialakítástól, nekem se maradt meg a fülemben, vagy veszettül kényelmetlen volt. Viszont ez egy prémium termék, jóval minőségibb az anyaghasználata, teljesen más, mint az olcsóbbak. Eleinte fura is volt, hogy alig érzem, egyáltalán nem nyomja a fülem, nem kell igazgatni, nagyon kényelmes, mintha ott se lenne. Pár óra folyamatos használat után azért már érzed, de ez normális. Persze ez az én tapasztalatom, egyáltalán nem biztos, hogy neked ugyanúgy beválik, ahhoz meg valóban elég drága, hogy csak úgy megvedd.
Kölcsönkérni nem tudod valaki ismerőstől? Esetleg iStyle-ban próbáld meg kipróbálni, ha jól szituált vagy és látják rajtad a vásárlási szándékot, szerintem megengedik.
Amúgy ha ennyire bevált az earpods, és nem érdekelnek a Pro extra funkciói (azért a zajszűrés nagy élmény), akkor én a simát venném a helyedben. Valóban kihallatszik, ha maxon hallgatod, de szerintem ez téged jobban zavar, mint másokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!