Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Merjek airpods pro-t venni?

Merjek airpods pro-t venni?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy airpods-ot venni,és a pro és a sima között gondolkodom.A vezetékes earpods tökéletesen benne marad a fülemben,kényelmes,de volt nagyon sok szilikonos végű,és azok egyáltalán nem maradtak meg a fülemben,hiába próbáltam erővel beletuszkolni.És hiába van hozzá több méretű szilikon,félek hogy akkor sem maradna a fülemben,mert amik voltak nekem,ahhoz is több féle volt,de egyikkel sem maradt a fülemben. És attól félek,hogy ha nem lesz jó,akkor nem tudom használni,mert fülhallgatót nem vesznek vissza higiéniai okok miatt,és kipróbálni se lehet sehol. A sima airpodsal csak annyi a bajom,hogy nagyon kihallatszik amit hallgat az ember,mert több embernél már 1 méterről hallottam hogy mit hallgat,és a pro-ból nem hallatszik ki semmi,mert jobb a zajszigetelése.Van itt olyan akinek ugyanúgy nem maradt benne a fülében szilikonos fülhallgató,de az airpods pro jó lett neki? És az a durva,hogy nem csak egy kicsit nem illeszkedik a fülembe,hanem annyira,hogy attól kiesik ha pl felállok az árgyról.

2022. jan. 9. 18:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Huha hát igen van kockázat,de gondolom mint a többi ilyen szilikonos fülhallgatónál,adnak hozza kulonboző méretű szilikon fejeket.Valamelyiknek jónak kell lenni.

Nekem a sima van és arról tudok véleményt mondani.Kényelmes és nagyon jó

2022. jan. 9. 19:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Ha max hangerőn hallgatsz zenét,akkor mennyire hallatszik körülötted amit hallgatsz?
2022. jan. 9. 19:55
 3/5 anonim ***** válasza:

ha egyiksem maradt bent a füledbe akkor ne vegyél prot

megvannak a tapasztalataid a gumiharangokról , tudod hogy neked nem jó

akkor mégis miért akarsz olyat venni amikor egyikse vált be?

én személy szerint a gumiharangosat szeretem mert nekem bent marad a fülembe

nem fáj tőle, könyebb tisztitani mert a gumi felfogja azt a kevés fűlzsírt ami mindenkinek keletkezik

2022. jan. 10. 15:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem vészes #2
2022. jan. 10. 20:47
 5/5 anonim válasza:

Na hogy még jobban összezavarjalak, én ugyanúgy idegenkedtem az agybadugós kialakítástól, nekem se maradt meg a fülemben, vagy veszettül kényelmetlen volt. Viszont ez egy prémium termék, jóval minőségibb az anyaghasználata, teljesen más, mint az olcsóbbak. Eleinte fura is volt, hogy alig érzem, egyáltalán nem nyomja a fülem, nem kell igazgatni, nagyon kényelmes, mintha ott se lenne. Pár óra folyamatos használat után azért már érzed, de ez normális. Persze ez az én tapasztalatom, egyáltalán nem biztos, hogy neked ugyanúgy beválik, ahhoz meg valóban elég drága, hogy csak úgy megvedd.

Kölcsönkérni nem tudod valaki ismerőstől? Esetleg iStyle-ban próbáld meg kipróbálni, ha jól szituált vagy és látják rajtad a vásárlási szándékot, szerintem megengedik.

Amúgy ha ennyire bevált az earpods, és nem érdekelnek a Pro extra funkciói (azért a zajszűrés nagy élmény), akkor én a simát venném a helyedben. Valóban kihallatszik, ha maxon hallgatod, de szerintem ez téged jobban zavar, mint másokat :)

2022. jan. 18. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!