Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Devia tws fülhallgató vélemény?

Devia tws fülhallgató vélemény?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni edzéshez egy vezeték nélküli fülhallgatót, hogy ne az eredeti airpodsot izzadjam össze. Elvileg ezek elég jó minőségűek, bár annyira nem is fontos, csak tisztán szóljon, és vezeték nélküli legyen. Valakinek van tapasztalata velük? Elsőnek a sima airpods copyt néztem, de láttam van belőle pro is. Nekem még egy szilikonos fülhallgató sem maradt meg a fülemben akármilyen jó minőségű volt. Merjek ezzel kockáztatni, vagy válasszam a simát?

2022. márc. 3. 19:06
 1/1 anonim ***** válasza:

Az adott készülékről még nem is hallottam. Az meg pláne nem releváns infó, hogy nekem megmarad-e a fülemben valami, mert biztos nem egyfoma a fülünk.

De ezekhez a vezeték nélküli fülesekhez lehet kapni nagyonsokféle kampót ami a fülben tartja. Meg lehet kapni memóriahabos fülillesztéket is. Nézz ezeknek utána.

[link]

[link]

2022. márc. 3. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!