Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Tényleg ad a Telekom (ekkora)...

Tényleg ad a Telekom (ekkora) készülékkedvezményt?

Figyelt kérdés

Felajánlották, hogy ha meghosszabbítom a hűséget 2 évre (mert lejárt) akkor adnak 65 ezer ft készülékkedvezményt. Ez igaz? Tehát ingyen megkapok egy 65 ezer forintos telefont, tabletet stb? Semmi havidíjért? Van buktató?

Én olyan buktatóra is gondoltam, hogy lehet azt mondják, akkor adnak 65 ezer ft-os készülékkedvezményt ha a készülék kerül 200-ba, 300-ba. Mondjuk ha pont 65 ezer a készülék, akkor abból "csak" 20 ezret engednek.

Vagy tényleg ha pont 65 ezer egy készülék akkor azt pont kihozhaton ingyen csak mert meghosszabbïtottam a szerződést?

2022. febr. 16. 15:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez nem így van.

Nyilván maximum ekkora kedvezményre vagy jogosult de akkor nyilván nem ennyit érő készülékre kapod hanem jóval drágábbra ami azért márbőven 100 ezres kategória, sőt inkább 200 ezres. Csak úgy ingyen nem adnak semmit. Na meg kérdés hogy miylen előfizetés, mi a havi díj, mire mennyit fizetsz mert az sem mindegy ám.

Legjobb ha bemész egy Telekomos üzletbe vagy netes felületen utánannézel hogy pontosan mire kapsz kedvezményt, mire vagy jogosult. stb...

2022. febr. 16. 15:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Igaz lehet, én is mindig kapok ilyen ha épp lejár a hűségem.

De azért alaposan meg kell nézni. A nagyobb összegű készülékkedvezményhez nagyobb díjcsomagot is kell választani! Ez a 65k valószinüleg akkor él ha mind a mobilinternet, és mind a hang díjcsomagok közül a legdrágábbat választod.

A két elcsépeltnek hangó mondat nagyon érvényesül itt:

Nincs ingyen ebéd!

Mindig a bank nyer.

A szolgáltató versus előfizető párharcban mindi az előfizető fog rosszabbul járni! Az a szerencse hogy mennyivel azt még az ügyfél dönti el! :D

2022. febr. 16. 15:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem 12 éve nincs hűségem az előfizetésre, és magam veszem a telefonjaimat.

Eddig így jött ki a legjobb áron.

Akkor adnak készülékkedvezményt, Ahogy írták, ingyen ebéd nincs. Hacsak nem a Máltai Szeretetszolgálat a mobilszolgáltatód, ne legyenek illúzióid.

A kollégámnak 5 előfizetés van a nevén, 3 gyerek, asszony, meg a saját. Összeszámoltuk hogy mennyire kedvezményes neki a kedvezmény hűséggel, és mennyire jön ki anélkül. Szinte nincs különbség. Csupán annyi, ha kilépne, fizetheti a kötbért.

2022. febr. 16. 20:15
 4/6 anonim ***** válasza:

"Nincs ingyen ebéd!"

jó pár évvel ezelőtt a telekomnál volt valami változtatás a szerződések körül, és akkor egy fényképezőgépet adtak ajándékba ingyen.

a gép akkor 55000.- Ft lett volna a boltokban.

2022. febr. 17. 18:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát énnem kaptam fényképezőt... pedig 23 éve vagyok előfizetőjük.

Ja és ha ők elcsesznek valamit és azt kompenzálják akkor rendben van. Mostanában is kaptam 2 giga plusz netet, mert valami hálózati gond volt. Amit én észre sem vettem, mert nálam működött minden :D Szóval egy hiba miatti kompenzáció és a készülékkedvezmény (amit visszaszednek más jogcímen) az nagyon nem egy kategória!!

2022. febr. 17. 18:19
 6/6 anonim ***** válasza:

pedig egyszerű matek

eddig mennyi volt a havi kiadás a mobil miatt,

és ezután mennyi lesz 24 hónapig a havi kiadás?

2022. febr. 17. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!