Mit tegyek, ha Wifi probléma van?
Figyelt kérdés
Na tehát!
Tegnap jelentkezett délután a probléma, hogy a telefon egyszercsak úgy gondolta, hogy nem csatlakozik valamiért a nethez, viszont a többi eszközön jó(bár ott se mindig).
Ez kb 30 percenként jelentkezik, és van amikor rövid idő alatt megoldódik, van amikor fél óráig nincs net.
Valaki kérem segítsen!
Router újraindítás volt, most azóta várok, hogy mi lesz.
Köszi előre is :)
2021. nov. 14. 10:36
1/7 anonim válasza:
Ha más eszközön is jelentkezik, akkor a router rossz.
2/7 anonim válasza:
A szomszéd vett egy új (olcsó) mikrosütőt.. ;)
3/7 anonim válasza:
Válts wifi csatornát, ellenőrizd wifi analizátorral, melyiken vannak kevesebben.
Nincs a router közelében vezeték nélküli egér, fülhallgató...?
Esetleg a router, ha elosztóról kapja az áramot, ne legyen rajt más nagyfogyasztású eszköz.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi, jelentkezek, ha megcsináltam ezeket
2021. nov. 14. 10:57
5/7 anonim válasza:
Ha (UPC) Vodafone-ról van szó, tegnap nekem is ugyanez volt. Mindegy mit és hányszor indítottam újra. De elmúlt.
6/7 A kérdező kommentje:
Telekomról van szó.
2021. nov. 14. 11:51
7/7 A kérdező kommentje:
Megoldódott, mindenkinek köszönöm a segítséget :)
2021. nov. 20. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!