Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mit érdemes tenni, ha lejárt...

Mit érdemes tenni, ha lejárt a 2 éves hűségmicsodám a Telekomnál?

Figyelt kérdés

Tv, net, mobil és vezetékes előfizetésünk van, magenta1 vagy hogy hívják. Mostanában járt le a 2 év.

És ez az első 2 évünk a telekomnál, korábban más szolgáltatóknál voltunk, nem tudjuk mi a dörgés....

Szóval mi lesz ezután, ha nem csinálunk semmit? Ugyanannyi marad mindennek a díja?

Vagy érdemes valamit módosítani, nem tudom, milyen lehetőségek vannak? Egyelőre a telekomot nem kérdeztem még, nem szeretném, ha átvernének...

Lehetséges valami, hogy olcsóbb legyen bármi is a csomagban?

Stb....

MInden ide vonatkozó hasznos infó érdekelne, köszönöm! És BUÉK!

2021. dec. 29. 09:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Áttanulmányozni a csomagok díjait, egyéb szolgáltatóknál is (úgy tudom ekkor kérheted a telefon függetlenítését), ha máshol ugyanazt kedvezőbbért megkapod, mehetsz máshova is, vagy a jelenlegi szolgáltatónál köthetsz új hűséget másik csomagra vagy ugyanarra.
2021. dec. 29. 09:51
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha nem csinálsz semmit, a díjak változatlanok maradnak.

Megnézed a Telekom oldalát, van-e olcsóbb csomagajánlatuk, ami neked megfelel. Ha találsz, új szerződést kötsz.

2021. dec. 29. 10:05
 3/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
A lejárt szerződésekkel az a baj, hogy utána nem garantálják a díjakat, tehát akármikor emelhetnek rajta, érdemes lenne rákérdezni, hogy tudsz-e valami jobbat kötni vagy meddig maradhatsz ebben változatlan módon, de megszűnni nem fog, felmondani nem fogják.
2021. dec. 29. 10:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Nézz körül a többi szolgáltatónál is, hogy van-e náluk számodra kedvezőbb ajánlat. Ha van akkor válts bátran.

Csomagban (TV+teló+net) szoktak lenni jó ajánlatok.

A mobiltelefont érdemes ezektől függetlenül is nézni.

[link]

[link]

[link]

Ha nem találsz jobbat akkor érdemes esetleg új hűségidőt lekötni.

Vagy lemondani azokat amire nincs szükséged (pl vezetékes teló).

Én ugyanígy váltottam annó UPC-ről (most már Voda) Digire.

Nem bántam meg.

2021. dec. 29. 10:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Marad minden a régiben. Annyi, hogy bármikor lemondhatod

Esetleg, ha tudod, hogy úgyis kihasználod, aláírhatsz újabb 2 évre, és kapsz készülékkedvezményt (Magentásként elég szépet) , amiből akár fillérekért is "kihozhatsz" egy telefont vagy TV-t vagy akármit

2021. dec. 29. 13:42
 6/6 anonim ***** válasza:
megkötés újabb 2 évre és bevállalni egy S22 Ultrát
2022. febr. 17. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!