Mit érdemes tenni, ha lejárt a 2 éves hűségmicsodám a Telekomnál?
Tv, net, mobil és vezetékes előfizetésünk van, magenta1 vagy hogy hívják. Mostanában járt le a 2 év.
És ez az első 2 évünk a telekomnál, korábban más szolgáltatóknál voltunk, nem tudjuk mi a dörgés....
Szóval mi lesz ezután, ha nem csinálunk semmit? Ugyanannyi marad mindennek a díja?
Vagy érdemes valamit módosítani, nem tudom, milyen lehetőségek vannak? Egyelőre a telekomot nem kérdeztem még, nem szeretném, ha átvernének...
Lehetséges valami, hogy olcsóbb legyen bármi is a csomagban?
Stb....
MInden ide vonatkozó hasznos infó érdekelne, köszönöm! És BUÉK!
Ha nem csinálsz semmit, a díjak változatlanok maradnak.
Megnézed a Telekom oldalát, van-e olcsóbb csomagajánlatuk, ami neked megfelel. Ha találsz, új szerződést kötsz.
Nézz körül a többi szolgáltatónál is, hogy van-e náluk számodra kedvezőbb ajánlat. Ha van akkor válts bátran.
Csomagban (TV+teló+net) szoktak lenni jó ajánlatok.
A mobiltelefont érdemes ezektől függetlenül is nézni.
Ha nem találsz jobbat akkor érdemes esetleg új hűségidőt lekötni.
Vagy lemondani azokat amire nincs szükséged (pl vezetékes teló).
Én ugyanígy váltottam annó UPC-ről (most már Voda) Digire.
Nem bántam meg.
Marad minden a régiben. Annyi, hogy bármikor lemondhatod
Esetleg, ha tudod, hogy úgyis kihasználod, aláírhatsz újabb 2 évre, és kapsz készülékkedvezményt (Magentásként elég szépet) , amiből akár fillérekért is "kihozhatsz" egy telefont vagy TV-t vagy akármit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!