Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Kétpólusú impulzuskapcsoló...

Uborkka kérdése:

Kétpólusú impulzuskapcsoló legrand 04049 mire használható?Van egy ilyen a biztositéktáblámon,de fogalmam nics mire lehet kötve.

Figyelt kérdés
elég bonyorult az elektromos rendszerem,legalább 100 kismegszakitó,alkonykapcsolók 12dbAVK stb,de nyomógombos kapcsolóim nincsenek,amik világitást vezérelnének.Közvetlenül mellette egy SOU 1 es alkonykapcsoló van,de nem hinném hogy köze lenne hozzá. Ugyan mire lehet még jó?hogy tudnám kideriteni?

#impulzus relé #impulzus kapcsoló
2022. febr. 14. 02:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Előszobai világítást szoktak ilyennel csinálni, társasházban lépcsőházi világítást. Ahol több kapcsolóval is lehet ugyanazt a kört kapcsolni. A körhöz tartozó bármelyik kapcsoló kapcsolása a világítást ellentétes állapotba vezérli.
2022. febr. 14. 07:19
 2/4 Szirty ***** válasza:
32%

Te, aki előtte állsz és meg tudod nézni, nem tudod megállapítani miért van oda beépítve...

Én meg 3 perce még azt sem tudtam hogy létezel, de tőlem (is) kérdezed hogy minek van ott?

Őszintén szólva nem adtál valami sok esélyt a helyes válaszra :))

"hogy tudnám kideriteni?"

Lehet ötletelni, de kideríteni úgy tudod ha megkeresed hova mennek a vezetékek amik bele vannak kötve.

2022. febr. 14. 07:31
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Te hol laksz? Pakson?

Hova kell 100 kismegszakító? Normál lakóházba nem tesznek annyir, még ha kéri a tulaj akkor sem :D

2022. febr. 14. 08:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Elamarkodtam a kérdést,igaza van a hozzászólónak.Különben 15 éves ,270 nm es hàz,és az épittető tulaj tulbiztositott mindent.Konkrétan minden konnektorra,külön kismegszakitó,minden világitás lekötéshez kismegszakitó stb. Annyit sikerült kinyomoznom,hogy a sötétedéskscsoló inditja a külön körön levő vezérlőrelét,ami kb 8 helyre megy.Ebből kettő kültéri lámpa,,de találtam kerti tó megvilágitas,ill kinti napozóplacc megvilágitást is .Ezek az elmenő vezetékeken levő ráragasztott cetlikre volt irva.De nem mindre.Ilketve átépitések miatt nincs is kerti tó meg kinti napozó .Szóval a lényeg megvan ,de lesz még mit nyomozni ...
2022. febr. 14. 15:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!