Miért szikrázhatott mikor bedugtam az elosztóba?
6#
„Látod, ennyit érsz.”
9#
„Felelsz azért te is kedves 8-as, hogy toporzékolsz miközben lapítanod kellene, és ez a szerencsétlen nyomorult is, hogy hülye maradt.”
11#
„Nem kioktatás volt. Szembesítés.”
Na lássuk te mennyit érsz? Te milyen okos vagy?
Ezt oldd meg:
Bizonyítsd be, hogy a háromtagú fázistoló lánc bemeneti- és kimeneti feszültsége között egy bizonyos frekvencián éppen 180° fáziseltérés van. Mekkora ez a frekvencia? Mekkora ezen a frekvencián a csillapítás?
1, tanultam, de nem foglalkozok elektronikával. Más irányban tanultam, más irányban dolgozok. A fizika órákat csak túléltem, azóta el is felejtettem amiket ott tanultam. Mert nem használom. Emiatt nem tudom miért ne lenne eszem? Szerintem ti sem tudtok mindent, amit 7. osztályban vettetek.
2. Nem volt eszem macbook vásárláshoz, ez lassan egy 10 éves gép, amit nég a szüleimtől kaptam. Én mindent addig használok míg tönkre nem megy. Ennyire van eszem ilyeneket vásárolgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!