Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért szikrázhatott mikor...

Miért szikrázhatott mikor bedugtam az elosztóba?

Figyelt kérdés
Ma vettem Macbookomhoz egy új töltőt, mert a régi tönkrement. Mikor bedugtam az elosztóba nagy narancssárga fénysugár jött ki onnan. Azóta szépen tölt, nincs baja. Csak most majd nem merem kihúzni onnan. :D ez miért történhetett? Az előző sosem csinálta. A hajszárítóm is csinált már néha ilyet, de nem ekkorát.
2021. nov. 20. 11:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Jézusom mi megy itt! Amíg csak kis szikra van, nincs probléma. Viszont, ha rendszeresen nagy szikra keletkezik vagy serceg is a konnektor, akkor le kell venni és a belekötött vezetékelést átnézni, kicsit levágva belőle újra bekötni, mielőtt kiég!
2021. nov. 20. 12:27
 12/17 anonim ***** válasza:
32%
11) a kérdésre toljad a választ.nem vagy elég képzett ahhoz hogy másokat kioktassál,főleg ahhoz nem hogy minősítgessél.az ilyen patkányokat mint te ütni szokták,nem véletlen hogy csak ilyen anonim fórumon mernek megnyilvánulni.
2021. nov. 20. 12:29
 13/17 anonim ***** válasza:
63%

6#

„Látod, ennyit érsz.”

9#

„Felelsz azért te is kedves 8-as, hogy toporzékolsz miközben lapítanod kellene, és ez a szerencsétlen nyomorult is, hogy hülye maradt.”

11#

„Nem kioktatás volt. Szembesítés.”

Na lássuk te mennyit érsz? Te milyen okos vagy?

Ezt oldd meg:

Bizonyítsd be, hogy a háromtagú fázistoló lánc bemeneti- és kimeneti feszültsége között egy bizonyos frekvencián éppen 180° fáziseltérés van. Mekkora ez a frekvencia? Mekkora ezen a frekvencián a csillapítás?

2021. nov. 20. 12:34
 14/17 A kérdező kommentje:

1, tanultam, de nem foglalkozok elektronikával. Más irányban tanultam, más irányban dolgozok. A fizika órákat csak túléltem, azóta el is felejtettem amiket ott tanultam. Mert nem használom. Emiatt nem tudom miért ne lenne eszem? Szerintem ti sem tudtok mindent, amit 7. osztályban vettetek.

2. Nem volt eszem macbook vásárláshoz, ez lassan egy 10 éves gép, amit nég a szüleimtől kaptam. Én mindent addig használok míg tönkre nem megy. Ennyire van eszem ilyeneket vásárolgatni.

2021. nov. 20. 12:38
 15/17 A kérdező kommentje:
Különben nem egy túlárazott sz@r, 2014-es modell és gyönyörűen működik, akár egy új. 7 éve mindennapi használatban van. Egyszer kellett akkut és most töltőt cserélnem. Az ilyen gép megéri. Divatból nem veszek újat, de ha majd bedobja a törölközőt biztos megint Macem lesz.
2021. nov. 20. 12:42
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Na mi van nagy eszű 6-os, már eltelt fél óra, nem tudod megoldani?
2021. nov. 20. 13:04
 17/17 anonim ***** válasza:
Már egy nap telt el 6-os, tehát kimondhatjuk, te ezt nem tudod megoldani, vagyis nem értesz az elektrotechnikához. Akkor te mennyit is érsz? Ilyenkor hol vagy, te kioktatós világ esze?
2021. nov. 21. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!