Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Vettem egy elektromos magasság...

Vettem egy elektromos magassági ágvágót és eléggé szikrázik a motorja. Vadi új még. Mitől szikrázhat?

Figyelt kérdés
2014. máj. 10. 12:07
 1/8 anonim válasza:
Gondolom a szénkeféknél szikrázik a kommutátor. Valószínűleg valami silány termék. Ne használd olyan nagy teljesítményen, lehet ha összekopik kicsit akkor majd abbahagyja.
2014. máj. 10. 12:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Güde márkájú. És ha nem hagyja abba akkor mi a teendő?
2014. máj. 10. 12:33
 3/8 anonim ***** válasza:
visszaviszed
2014. máj. 10. 13:30
 4/8 A kérdező kommentje:
Nincs rá garancia.
2014. máj. 10. 14:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Használt? Ha igen, és körtüzes, akkor nagy az esély hogy dobhatod ki. Esetleg próbálj meg szénkefét cserélni, az nem nagy összeg.
2014. máj. 10. 16:02
 6/8 anonim ***** válasza:

járasd, kb. 5 percig terhelés nélkül, hogy összekopjanak a szénkefék a kollektorral.

(de ha lehet állítani a szénkefék rugónyomásán, lehet az is segíthet, ha erősebb nyomást állítasz be.)

konkrét márkanév és tip. szám??

2014. máj. 10. 16:02
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem használt , írtam is hogy új. Ezért nem értem.... Güde GAK 710
2014. máj. 11. 09:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Eddig még nem volt terhelve mert még rá sem raktam a láncot meg semmit.
2014. máj. 11. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!